27.3.15

Πανικός σε ξενοδοχείο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: 19χρονος μαχαίρωσε τη μητέρα του

Σοκ και πανικός επικράτησε σε ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο της Αθήνας Ελευθέριος Βενιζέλος όταν ένας 19χρονος επιτέθηκε... στη μητέρα του, μαχαιρώνοντάς τη με μανία και όλα αυτά μπροστά στα μάτια του μικρού του αδερφού.

Ειδικότερα ο 19χρονος, ο οποίος έμενε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου μαζί με τη μητέρα του και τον 9χρονο αδερφό του, άρπαξε τα ξημερώματα ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στην 37χρονη μητέρα του.

Από τις φωνές επικράτησε πανικός και αναστάτωση, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, ο νεαρός συνελήφθη και η μητέρα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο -όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή- και ο μικρός αδερφός στο Αγλαΐα Κυριακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα με τα δύο παιδιά της έφθασε τη Δευτέρα στην Αθήνα από τη Ρωσία για τη διεθνή έκθεση γούνας έκθεση γούνας «Fur Excellence» -που διεξάγεται στο Metropolitan expo. Ευκατάστατη οικογένεια, ήθελε να παραστεί και να παρακολουθήσει όλα τα επώνυμα ονόματα παραγωγών γούνας από όλο τον κόσμο, ενώ διέμενε στο πολυτελές ξενοδοχείο του αεροδρομίου.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής το ξενοδοχείο αναστατώθηκε από τις φωνές και τα ουρλιαχτά της μάνας που καλούσε σε βοήθεια. Έντρομοι οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου πήγαν στο δωμάτιο και μόλις αντίκρισαν την 37χρονη βουτηγμένη στο αίμα και μαχαιρωμένη και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ειδικών ο νεαρός αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ δεν ήταν σε θέση να πει ποιοι ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Η δικογραφία σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αερολιμένα ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται στο ΚΑΤ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου