31.3.15

Αντ. Σαμαράς: Η Ν.Δ. δεν θα ανεχθεί ξανά τέτοια «παράσταση»

Το μήνυμα ότι «η Ν.Δ. δεν πρόκειται ποτέ στο μέλλον να ανεχθεί μια "παράσταση" σαν την αποψινή», έστειλε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς σε δήλωσή του μετά την αποχώρηση της Ν.Δ. από την Ολομέλεια, καταγγέλλοντας και παραβίαση του Κανονισμού εκ μέρους της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
«Ήρθαμε για να υποστηρίξουμε τις ελληνικές θέσεις. Αντί αυτού εισπράξαμε ύβρεις. Και δεν φτάνει αυτό. Η πρόεδρος της Βουλής δυναμίτισε κυριολεκτικά τη συζήτηση παρουσία ενός αμήχανου και αμίλητου πρωθυπουργού. Πιστεύω να έγινε σαφές ότι η Ν.Δ. δεν πρόκειται ποτέ στο μέλλον να ανεχθεί μια τέτοια παράσταση συντονισμένη από κείνους που δεν θέλουν βοήθεια, αλλά θέλουν διχασμό» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς, προσθέτοντας πως κάτι τέτοιο η Ν.Δ. δεν το επιθυμεί και θα κάνει το παν να μην γίνει ποτέ.
«Διότι το μεγάλο πλεονέκτημα των Ελλήνων είναι ότι στα δύσκολα μπορούν να είναι ενωμένοι και μπορεί ο καθένας να κάνει τις υποχωρήσεις που πρέπει» εξήγησε.
«Όμως το να έρχεσαι να συζητήσεις και να εισπράττεις ύβρεις σε ένα περιβάλλον μάλιστα όπου τόσο η πρόεδρος της Βουλής όσο και εκπρόσωπος της Χ.Α. έπαιζαν έναν ρόλο που δεν θέλαμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει. Όταν ο εκπρόσωπος της Χ.Α. ομιλεί σαν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ καταφερόμενος εναντίον της Ν.Δ. και μόνο αυτό σημαίνει ότι το περιβάλλον ήταν τέτοιο που πραγματικά δυναμίτισε όλη την αποψινή συζήτηση» πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς.
Καταλήγοντας την δήλωσή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε: «Είναι κρίμα. Αλλά επειδή ζούμε σε ένα δημοκρατικό καθεστώς και πρέπει να περιφρουρήσουμε την Βουλή των Ελλήνων από τέτοια απαράδεκτα φαινόμενα περάσαμε το μήνυμα ότι είναι η τελευταία φορά».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου