31.3.15

Μοναδικές Πασχαλινές αποδράσεις στην Costa Navarino!

main2 6cf20Το ραντεβού σας με τη μεγαλύτερη γιορτή της Άνοιξης, το Πάσχα, κλείνεται και πάλι στην Costa Navarino! 

Ανοιξιάτικη φύση, αρώματα και παραδοσιακές γεύσεις, κατανυκτικό κλίμα είναι μόνο μερικές από τις εικόνες που συνθέτουν την ιδανική επιλογή για την Πασχαλινή σας εξόρμηση.


Το The Westin Resort Costa Navarino και το The Romanos, a Luxury Collection Resort σας προσκαλούν να περάσετε τις Άγιες ημέρες του Πάσχα σε μια ατμόσφαιρα διακριτικής, «χαμηλόφωνης» πολυτέλειας, σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον. 
Εκεί που η καταπράσινη μεσσηνιακή φύση συναντά το γαλάζιο του Ιονίου, ζήστε ένα αυθεντικά Ελληνικό Πάσχα απολαμβάνοντας παραδοσιακή φιλοξενία, περιπάτους, πεζοπορία και όμορφες στιγμές με την οικογένεια ή τους φίλους σας.

Τηρήστε όλα τα πατροπαράδοτα, θρησκευτικά έθιμα που αναβιώνουν και σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην κατάνυξη των ημερών: στολισμός και περιφορά Επιταφίου, ετοιμασία της «Λαμπροκουλούρας»,  Αναστάσιμη Λειτουργία και ο απαραίτητος, εκπληκτικός  «χορός» πυροτεχνημάτων.

Παραδοσιακοί χοροί, το κυνήγι του πασχαλινού αυγού και άλλα παιχνίδια ειδικά σχεδιασμένα για τα παιδιά, μεζέδες και ορεκτικά στην Αγορά, και γεύμα με συνοδεία ελληνικής μουσικής θα ολοκληρώσουν  ένα λαμπρό Ελληνικό Πάσχα!

Ήχοι σαξοφώνου και αρχαίας ελληνικής άρπας, ενταγμένοι στο πνεύμα της ημέρας, θα συνοδεύσουν το ποτό σας στο ατμοσφαιρικό all day bar «1827» τη Μεγάλη Παρασκευή ενώ το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα μοντέρνοι ρυθμοί, dj, live μπάντα και signature cocktails σας περιμένουν στο Anax lounge.

Δείτε τις προτάσεις διαμονής (για 3 ή 4 διανυκτερεύσεις) στα:
The Westin Resort Costa Navarino
The Romanos, a Luxury Collection Resort 

H απόλυτη εμπειρία διαμονής στο The Romanos Ionian Exclusive

RIE COLLAGE 3  82b48

Μια μεγάλη έκπληξη, μια απόλυτη εμπειρία ετοίμασε η ομάδα του The Romanos Resort. Πρόκειται για τη νέα αποκλειστική «συλλογή» του resort, μια συναρπαστική πρόταση υψηλής αισθητικής που υπόσχεται μια υπέρτατη εμπειρία διαμονής. Το The Romanos Ionian Exclusive  περιλαμβάνει ένα μπουκέτο από 62 επιλεγμένα δωμάτια, σουίτες και βίλες που συνδυάζουν την πολυτελή διαμονή με αποκλειστικά προνόμια και υπηρεσίες, όπως  μπάτλερ, πρωινό σε ιδιωτικό χώρο, VIPcheck-in, υπηρεσία αποσυσκευασίας / συσκευασίας αποσκευών, ιδιωτικό χώρο και service στην παραλία ΤheDunes Beach και την πισίνα, προτεραιότητα στις κρατήσεις σε εστιατόρια και δραστηριότητες και άλλα πολλά. Για τους φιλοξενούμενους στις πολυτελείς βίλες, τα προνόμια περιλαμβάνουν επιπλέον υπηρεσίες όπως VIP εξυπηρέτηση στο αεροδρόμιο Καλαμάτας, καλωσόρισμα με σαμπάνια κατά την άφιξη, προτεραιότητα στη χρήση των cabanas και άλλα.
Για πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφτείτε www.westincostanavarino.com, www.romanoscostanavarino.com, καλέστε μας στο 27230 97000 ή επικοινωνήστε με email:
reservations.navarino@westin.com ή reservations.navarino@luxurycollection.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου