24.5.15

ΠΑΡΙΣΙ- ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΛΛΑΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ “Η δική μας Κάλλας” στο Παρίσι. 
Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Μπάμπης Τσόκας με την Καλαματιανή Μυρτώ Καμβυσίδη που υποδύεται την Μαρία Κάλλας γύρισαν σκηνές στην Όπερα του Παρισιού, στον Πύργο του Άιφελ, στο Μπερσί, αλλά το πιο σημαντικό, στο ίδιο το σπίτι της Μαρίας Κάλλας στην οδό Ζορζ Μαντέλ. Στο σπίτι που άφησε την τελευταία της πνοή.

Οι συντελεστές απόλαυσαν ιδιαίτερα την φιλοξενία των Ελλήνων του Παρισιού και ευχαριστούν από καρδιάς την εκπρόσωπο της ταινίας στο Παρίσι, Ελένη Ρούσση, για την πολύτιμη βοήθειά της, τους Χρήστο Ρούσση, Σεντρίκ Τιερρύ, Χαρίς Κοτί, Μαρίνα Ξανθάκη, Μάικλ Μέρφυ και Δέσποινα Φρονιμάκη.

Επιστρέφουν στην Καλαμάτα για να συνεχιστούν τα γυρίσματα Δευτέρα 25 Μαΐου έως 30 Μαΐου. Ενώ, δεν λησμονούν ότι καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της ταινίας είναι όλοι οι αφανείς ήρωες που βοήθησαν και πάλι, Μεσσηνιακή Αμφικτυονία, Παύλος Παύλου, Μαρία Λιακάκη, Γιώργος Ηλιόπουλος, Θανάσης Ψαρούλης, Παναγιώτης Μπαζίγος, Μάρθα Σινάπη, Φώτης Κουτρουμπής, Παναγιώτης Σέρβος, Ιοκάστη Αλοιμονου και ο Σύλλογος Αποφοίτων ΜΣΚ Μαρία Κάλλας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου