30.7.15

ΜΕΣΣΗΝΗ - Συνέντευξη Τύπου του Συλλόγου "ΠΑΜΙΣΟΣ"

  
Μιχ.Γαβράς
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ   ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΗ                                                
 
Τρεις στόχους έχει η σημερινή μας παρουσία στην Συνέντευξη Τύπου:
1.    Να επαναβεβαιώσουμε για δεύτερη φορά την παρουσία του Πάμισου στην Αρχαία Μεσσήνη, με μια Ποιητική μουσική βραδιά αφιερωμένη αυτή τη φορά στον Μανώλη Αναγνωστάκη. Πέρσι ήταν στον Άγγελο Σικελιανό και την Ευα Πάλμερ. Θα θέλαμε να περιλαμβάνει και άλλες μορφές τέχνης η παρουσία μας, αλλά οι συνθήκες ανέτρεψαν τον οποιονδήποτε άλλο σχεδιασμό είχαμε. (Για το περιεχόμενο της εκδήλωσης θα μιλήσουν αναλυτικότερα οι καλλιτέχνες).
2.    Να δηλώσουμε την συνεργασία μας για πρώτη φορά με τον Δήμο Μεσσήνης, τον οποίο και ευχαριστούμε, στην πολιτιστική δραστηριότητα της πόλης και την οποία ευελπιστούμε να διευρύνουμε μέσα από την Ομάδα Εργασίας Πολιτισμού του Δήμου, που συνεστήθη και στην οποία συμμετέχουμε.
3.    Να δηλώσουμε πως η παρουσία του Δήμου Μεσσήνης στη πολιτιστική λειτουργία της Αρχαίας Μεσσήνης είναι δικαιωματική και υποχρεωτική. Θα πρέπει δε να πάρει θεσμική μορφή από του χρόνου και εμείς είμαστε εδώ μαζί με όλες τις δυνάμεις της πόλης, να συμμετάσχουμε και να βοηθήσουμε σ' αυτή την προσπάθεια. Η Ομάδα Εργασίας Πολιτισμού του Δήμου, στην οποία συμμετέχουμε,  να ξεκινήσει από φέτος τον Σεπτέμβριο, την σύσταση και οργάνωση του Θεσμού πλέον Φεστιβάλ Αρχαίας Μεσσήνης, ή όποιο άλλο όνομα πάρει, περιλαμβάνοντας όσο το δυνατό περισσότερες μορφές καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Τέλος,
εκ μέρους του ΔΣ του ΠΑΜΙΣΟΥ, ευχαριστούμε όλο τον Τύπο και τα μέσα ενημέρωσης της Μεσσηνίας, έντυπο και ηλεκτρονικό, για την σημαντική βοήθεια που μας προσφέρετε όλα αυτά τα χρόνια, προβάλλοντας τις δραστηριότητες του ΠΑΜΙΣΟΥ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου