4.8.15

ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑΤΑ ;

Προς αποκατάσταση της αλήθειας για το περιστατικό που έγινε έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Μεσσήνης την Τρίτη 21/07/2015.

                                                               *****************

  Δεν έχω συνηθίσει να δημιουργώ προβλήματα ποτέ και σε κανέναν. Όσο για τον κ. Τσώνη το μόνο που έχω να πω είναι ότι λυπάμαι πάρα πολύ για τον τρόπο που λειτουργεί και φέρεται. Πρέπει να καταλάβει πως υπάρχουν και άνθρωποι με φιλότιμο και πρέπει να τους σέβεται.

 Αναφέρει ότι ίσως υποκινούμαι από τον κ. Αναστασόπουλο. Του απαντώ λοιπόν ότι εγώ δεν υποκινούμαι από κανέναν  και δεν κατευθύνομαι από κανέναν . Δεν καταφεύγω σε δικηγόρους και συμβούλους να μου συντάσσουν κείμενα για τις εφημερίδες. Όσο για τα απαράδεκτα λόγια που λέει ότι ψιθύρισα την ώρα του περιστατικού και το ότι του γύρισα την πλάτη είναι κάτι που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ. 
Άλλωστε για να δικαιολογηθεί επικαλέστηκε την μαρτυρία ανθρώπων που ήταν δίπλα στο περιστατικό και οι οποίοι ερωτώμενοι εντός του Δημοτικού Συμβουλίου επιβεβαίωσαν την αλήθεια, δηλαδή ότι: 

Ούτε ψιθύρισα, ούτε τα χέρια μου κίνησα, ούτε κουνήθηκα από την θέση μου. Δεν συνηθίζω να ψιθυρίζω και δεν υιοθετώ τέτοιες συμπεριφορές.

 Την απάντησή μου την έδωσα μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, την οποία, άκουσαν όλοι. 
Μην προσπαθεί λοιπόν να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα . Η φράση "Άντε πνίξου" που μου είπε και που επιμελώς  προσπαθεί να αποκρύψει δεν νομίζω ότι τιμά τον ρόλο του δημάρχου. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Τσώνης συμπεριφέρεται καταυτόν τον τρόπο. 
Άλλες παρόμοιες φράσεις, κατά διαστήματα, έχουν ακουστεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Δεν νομίζω ότι εδώ πλέον μιλάμε για ΔΗΘΕΝ ανάρμοστη συμπεριφορά. Όσο για το ποιος είναι "ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου"  αφήστε τους Δημότες να το κρίνουν.

Θέλω να δηλώσω ότι ο κ. Τσώνης ουδέποτε ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό, ώστε τα περί συγγνώμης είναι αναληθή  και το δημοτικό συμβούλιο το γνωρίζει πάρα πολύ καλά αυτό. Επομένως ας αναρωτηθεί κανείς για το ποιος πρέπει τελικά να ερυθριάζει, εκτός αν η ένταση και οι χειρονομίες είναι ο τρόπος με τον οποίο ζητάει συγγνώμη ο κ. Τσώνης , και πραγματικά να με συγχωρείτε πάρα πολύ που δεν το αντιλήφθηκα. 
Οφείλω όμως να ομολογήσω ότι εκείνη την ώρα αναρωτήθηκα αν προσπαθεί να μιμηθεί το περιστατικό με τον κ. Κασιδιάρη και την κα. Κανέλλη.

Τώρα αν ο κ. Τσώνης επιθυμεί επικοινωνία μέσω εφημερίδων καμία αντίρρηση. Διότι στο Χατζή υπάρχουν πραγματικά προβλήματα, όπως  άτυπες χωματερές, αδιάβατοι αγροτικοί δρόμοι, σοβαρές εστίες μόλυνσης και άλλα πολλά, τα οποία, όταν τα αναφέρω,με αγνοούν συστηματικά και ανελλιπώς τόσο ο ίδιος, όσο και ο εντεταλμένος της Δ.Ε. Βουφράδος.

Οι δημότες όντως προσδοκούν από εμάς λύσεις σε πολλά από τα προβλήματά τους. Ας  αφήσει λοιπόν ο κ. Τσώνης τους λεονταρισμούς και τα ψέματα ως δικαιολογίες και ας ασχοληθεί με τα αληθινά προβλήματα των Δημοτών μας. Εκτός κι αν δεν έχει καταλάβει το ρόλο του. 

Εγώ πάντως δεν ζητάω τίποτα, παρά μόνον να δουλέψω για το χωριό μου, δίπλα σε ΟΛΟΥΣ τους δημότες του, όπως κάνω πέντε χρόνια τώρα. Νομίζω ότι μου το αναγνωρίζουν και για αυτό με επέλεξαν, με πολύ μεγάλη πλειοψηφία, για να τους εκπροσωπήσω για δεύτερη συνεχόμενη θητεία. 
Τους ευχαριστώ όλους πολύ για αυτό.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε o ο κόσμος προσδοκά από την τοπική 
αυτοδιοίκηση να παίξει τον ρόλο της σωστά σε όλους τους τομείς.

Εάν δεν το γνωρίζεται κ. Τσώνη, ο σεβασμός και η εκτίμηση κερδίζεται, δεν επιβάλλεται.

  
                                                                                                             Πρόεδρος Τ.Κ. Χατζή

                                                                                                              Βαμβακά Αντωνία


Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου