3.9.15

Που οδήγησε την Ελλάδα ο καιροσκοπισμός και η ανικανότητα;

Γράφει: Η Αντωνία Μπούζα     

Συνεχίζουν κάποιες καιροσκοπικές πολιτικές δυνάμεις  με περισσή ανευθυνότητα να λένε ψέματα στους πολίτες, εμφανίζοντάς τους  ανύπαρκτες εναλλακτικές, που βασίζονται μόνο στη νοσηρή τους φαντασία, ενώ με λογικές συνομωσιολογίας και δήθεν πατριωτισμού, προσδοκούν αυτήν την κρίσιμη ώρα πολιτικά οφέλη, θεωρώντας ως χρυσή ευκαιρία για εισδοχή τους στο πολιτικό προσκήνιο, την αποτυχία της Κυβέρνησης Τσίπρα και τον εμφύλιο στην αριστερά.
Πασιδήλως γνωστό είναι πλέον, πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, προσέφερε τραγικά απαράδεκτες υπηρεσίες στην πατρίδα, ενέτεινε τα αδιέξοδα της Χώρας, κατέστρεψε το τραπεζικό σύστημα, ενώ απαιτείται εκ νέου ανακεφαλοποίησή τους , μετά το καταστροφικό δημοψήφισμα και τα capital controls.
Σήμερα, μετά τα τόσα παθήματα, το να συνεχίζεις να μην λες την αλήθεια και να θες να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου ( κομματικό και προσωπικό), τη δίκαιη αγωνία των Ελλήνων για το μέλλον τους, συνιστά πράξη τιμωρητέα και καταδικαστέα.
Η ανευθυνότητα του Αλέξη Τσίπρα, που ανέτοιμος για τις υποχρεώσεις που αναλάμβανε ως κυβερνήτης, οδήγησε τη χώρα σε χειρότερη κατάσταση, πρέπει να γίνει αντιληπτή από τους δοκιμαζόμενους Έλληνες.
Χρησιμοποίησε λάθος ανθρώπους σε καίριες θέσεις, ριψοκινδύνευσε αναίτια τη Χώρα, κατέστρεψε την ιδιωτική οικονομία και στο τέλος έφερε τη χειρότερη και επαχθέστερη συμφωνία.
Νέο επαχθές μνημόνιο, είναι η προίκα Τσίπρα-Καμμένου, στους Έλληνες, στις εκλογές της 20 του Σεπτέμβρη.
Τα ερωτήματα, διότι πλέον έπαυσαν να είναι διλήμματα, είναι σαφή για τους νοήμονες Έλληνες.
1.Ο Αλέξης Τσίπρας παραδίδει τη Χώρα σε καλύτερη η δυσμενέστερη θέση από τον Ιανουάριο του 2015 ;
2.Ποιός μπορεί πλέον να εμπιστευθεί αυτόν και τους εναπομείναντες συντρόφους του ή τους εμμονικούς αριστερούς της πλευράς Λαφαζάνη που οραματίζονται 'ντου' στα Νομισματοκοπεία, συσσίτια και παραδείσους αυταρχισμού τύπου Βόρειας Κορέας;
3.Ποιός μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα τις δυσκολίες που έρχονται; Αυτοί που βλέπουν την κρίση ως ευκαιρία εδραίωσης στα κόμματά τους ή αυτοί που πιστεύουν στην Ελλάδα και το έχουν δείξει εμπράκτως;
Οι Έλληνες αυτήν τη φορά δεν θα ξεγελαστούν..

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου