3.9.15

OI MAΪΜΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ Δ.Τ-ΝΕΡΙΤ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ.

Γράφει: Ο Αιρετικός Μεσσήνιος.

Έκλεισαν για τους λόγους που έκλεισαν την ΕΡΤ. Έτσι λες και ήταν βαλτοί να… εξαγνίσουν τα δικά τους ρουσφέτια. Να δώσουν το δικαίωμα σε ικανούς και ανίκανους να αποκτήσουν δικαιώματα .
Να νομιμοποιήσουν κάποιους άλλους για να λειτουργούν λες και η ΕΡΤ είναι κεκτημένο τους ,κληρονομιά η οικογενειακή προίκα ,γιατί σε κάποιους ισχύει που έβαλα παιδιά μέχρι και εγγόνια. Βεβαίως κάποιοι δεν έφυγαν ποτέ από την ΕΡΤ, είτε αυτή έγινε Δ. Τ, είτε ΝΕΡΙΤ. 
Σε αντίθεση με αρκετούς άλλους που διαλύθηκαν επαγγελματικά ,οικογενειακά ,οικονομικά ,και έχασαν πέρα από την δουλειά και την υγεία τους. Αυτά θα τα πληρώσει ο θεός στην ώρα τους αν και έχει στείλει κάποιες …προκαταβολές. Αυτοί ήταν τα κορόιδα ,οι πατρίκιοι. Οι πληβείοι ήταν άλλοι. Αυτοί που άφησαν τον Λάμπη Ταγματάρχη, και έπιασαν τον Παντελή Καψή και τους συν αυτώ. Γιατί με το που ο Σαμαράς έβαλε τον Κεδίκογλου να κατεβάσει τον διακόπτη παρέδωσε την ΕΡΤ στον φυσικό της πολιτικό χώρο .Ναι ,και ας σας φαίνεται απίστευτο. Το ΠΑΣΟΚ του 4% έκανε και κάνει κουμάντο στην ΕΡΤ .Μετά από αυτό το δώρο βεβαίως οι αγωνιστές Πασόκοι έγιναν αγωνιστές Συριζαίοι. Και  ο Παντελής Καψής με την απόλυτη κάλυψη του Βενιζέλου και όχι μόνο, παιδί του συγκροτήματος ,κατασκήνωσε στον 6ο όροφο της Γενικής Γραμματείας Τύπου ,απέναντι από την Πάντειο, και από εκεί έκανε ότι ήθελε. Από τις μαϊμουδιές στους υποτιθέμενους διαγωνισμούς προσλήψεων, μέχρι αναθέσεις εκατομμυρίων ευρώ και ασύστολες δαπάνες για παραγωγές ,ρετρό σίριαλ κλπ. 
Τι έγινε λοιπόν τότε; Στο στρατηγείο του Καψή στον έκτο όροφο Λουριδάς και Μπράμος ,γνωστοί και μη εξαιρετέοι επί σειρά ετών στην ΕΡΤ για τις ημέρες και τα έργα τους, σχεδίασαν την ΔΤ και στην συνέχεια την ΝΕΡΙΤ.
 Ασχέτως αν ο φάκελος του Λουριδά για τα..έργα του πριν πέσει ο διακόπτης είναι ακόμη στην εισαγγελέα Ραϊκου, και ο Λουριδάς εξακολουθεί να είναι στην ΕΡΤ ,όπως έμαθα !!!Τότε λοιπόν ανακοινώθηκαν τα ονόματα δημοσιογράφων που… πέτυχαν στο… διαγωνισμό!!!Ονόματα που δεν επιλέγηκαν  στις 19 Αυγούστου ,έκαναν με σκιώδη τρόπο κουμάντο και ω !ω !ω! του θαύματος στις 2 Σεπτεμβρίου κλήθηκαν και υπέγραψαν συμβάσεις στη Δημόσια Τηλεόραση. Με ψέματα και διάφορες αλχημείες διαφοροποίησαν τα μόρια αξιολόγησης και μέσα από αυτή την διάτρητη διαδικασία επέλεξαν αυτούς που ήθελα και άφησαν εκτός ικανούς και έμπειρους επαγγελματίες δημοσιογράφους. Το… έργο δεν σταμάτησε εδώ. Ακολούθησε ο… διαγωνισμός της ΝΕΡΙΤ. Εκεί εμφάνισαν μαϊμού πτυχία, μαϊμού απολυτήρια, μαϊμού βεβαιώσεις για ξένες γλώσσες και υπολογιστές .Προέκυψαν καταγγελίες για πτυχία από τα Σκόπια και το Βελιγράδι μέχρι και την Κύπρο. Για μαϊμού μιλάμε. Μπήκε εισαγγελέας και όλα αυτά επιβεβαιώθηκαν με πόρισμα του κ. Λέανδρε Ρακιτζή επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης!!!Μετά από αυτό το θέμα μπήκε στο ψυγείο. Γιατί έγινε λαϊκό πανηγύρι. Έγιναν όλοι …αδέλφια και ψωμί και αλάτι τα ξέχασαν όλα .Είναι γνωστό ότι ως υπηρεσία σας έχουν υποβαθμίσει αλλά ποιο είναι αυτό η αυτά τα αόρατα χέρια που δένουν τα δικά σας χέρια για να συντηρούν τις μαίμούδες στο δημόσιο;
Τις προσεχείς ημέρες θα σας μεταφέρω επί λέξη το περιεχόμενο από Non-paper για τις ημέρες και τα έργα του Παντελή Καψή και της παρέας του που εξακολουθούμε να πληρώνουμε τους Λουριδάδες που απολαμβάνουν και πέραν των άλλων και μαζί με κάποιους άλλους με τους οποίους θα ασχοληθούμε προσεχώς, ιδιότυπης …ασυλίας κ. Ρακιτζή.
Από το …Non-paper λοιπόν:
ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ: «Σε συνεννόηση με τον Υπουργό (Παντελή Καψή)ετοιμάζει εκπομπές ,προσαρμοσμένες σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους, οι οποίοι κατά την διάρκεια  της κατάληψης ,ήταν αυτοί που ασκούσαν δριμύτατη κριτική κατά των επιλογών της κυβέρνησης…!!!»Τι λέει εδώ ο… ποιητής; Ότι ο Καψής που έγραφε εκεί που δεν πιάνει μελάνι τον Σαμαρά ,ετοίμαζε εκπομπές μέσω του Θωμόπουλου για τους υβριστές του Σαμαρά ,που ήταν τότε ο πρωθυπουργός!!!Έπαιρνε τηλ ο Βενιζέλος και έτριζαν τα θεμέλια στο Μαξίμου. Προσοχές έριχναν από τους αυλικούς μέχρι και τον Σαμαρά .Ότι ήθελε έκανε ο «Μπένυ». Και συνεχίζει ο …ποιητής «Στις συναντήσεις στο Υπουργείο παρίστανται και ο κ. Μπράμος χωρίς να έχει κανέναν απολύτως θεσμικό ρόλο. Είναι εκείνος που κάνει όλες τις συμφωνίες για το επιλεγμένο πρόγραμμα  κάτω από το τραπέζι και τις παρουσιάζει στην επιτροπή διαχείρισης ως γεγονός τετελεσμένο…» .Και από αναθέσεις για την κονόμα; Μόνο σε τρεις μήνες 2,5εκ.ευρώ αναθέσεις από τον Καψή και την παρέα του. Γιάννης Κερνάει, Γιάννης πίνει!!!Η συνέχεια είναι άκρως ενδιαφέρουσα και εντυπωσιακή. Θα έχει και την μεγάλη φίρμα Σταυρούλα Χριστοφιλέα και όχι μόνο ΠΡΟΣΕΧΩΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου