24.11.15

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ : 1ο Σεμινάριο Ανθοδετικής

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις των τελευταίων χρόνων το Εργαστήριο Ανθοδετικής του ΤΕΙ Πελοποννήσου υλοποιεί κύκλους σεμιναρίων πρακτικής και θεωρητικής εκπαίδευσης στην ανθοδετική τέχνη.

 Σκοπός των σεμιναρίων είναι η απόκτηση των απαιτούμενων γνώσεων και δεξιοτήτων για την άσκηση μιας αντίστοιχης δραστηριότητας σε ερασιτεχνικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιμόρφωσης, δύναται να αποτελέσει μέρος των προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης του ΤΕΙ Πελοποννήσου και στοχεύει στο να προσελκύσει ερασιτέχνες, επαγγελματίες φυτωριούχους και ανθοπώλες και φοιτητές οι οποίοι θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους σε έναν εξειδικευμένο κλάδο ο οποίος μπορεί να τους προσφέρει προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης.

Ο πρώτος κύκλος έχει ήδη ανακοινωθεί και το πρόγραμμα του πρώτου Σεμιναρίου μπορεί να αναζητηθεί στην ιστοσελίδα http://floral.teikal.gr. Η θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση των συμμετεχόντων θα λαμβάνει χώρα στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Πελοποννήσου όπου υπάρχουν οι υποδομές για την άρτια διδασκαλία και πρακτική.

 Εκτός των ομαδικών προγραμμάτων, θα μπορούν να πραγματοποιούνται ατομικές εκπαιδεύσεις κατόπιν σχετικού αιτήματος και συνεννόησης με τους εκπαιδευτές.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου