24.11.15

ΦΩΤΟ ! ΑΤΙΜΗ ΚΡΙΣΗ - Το χάσαμε το κορμί, πατριώτη!

Η Λίλα Κυριαζοπούλου δεν μένει πια εδώ. Βάση της εκρηκτικής dj είναι πλέον το Κάρντιφ της Ουαλίας. Εκεί έχει μεταναστεύσει από τις αρχές Οκτωβρίου, «μαγειρεύοντας» ένα αγγλόφωνο άλμπουμ.
«Η κατάσταση στην Ελλάδα είχε γίνει πλέον ανυπόφορη λόγω της κρίσης. Αγαπώ τη χώρα μου, αλλά θεωρώ ότι στο εξωτερικό μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα» εξομολογείται η ίδια στην «Espresso» και συνεχίζει.
«Στο Κάρντιφ είναι ειδυλλιακά. Εχω βρει ήδη πρακτορείο και δουλεύω ως μοντέλο, ενώ ασχολούμαι εντατικά και με τη μουσική που λατρεύω. Σε πρώτη φάση, έχω στείλει ένα αγγλόφωνο demo μου σε παραγωγούς και είμαστε σε επικοινωνία για να συνεργαστούμε σ' ένα στούντιο άλμπουμ».
Η Λίλα, από την άλλη μεριά, προωθεί το ελληνικό hip hop στα clubs της πόλης, μοιράζοντας στους djs που γνωρίζει επιλεγμένα κομμάτια τα οποία έχει συγκεντρώσει σε USB sticks. «Εχει πολλούς Ελληνες εδώ. Περπατάω στον δρόμο και ακούω τη γλώσσα μου. Εμένα, βέβαια, με περνούν για ξένη και με προσεγγίζουν περισσότερο Αγγλοι. Γίνεται χαμός! Εχω μεγαλύτερη επιτυχία εδώ απ' ό,τι στην Ελλάδα. Με σταματούν στον δρόμο και δεν ζητούν απλώς το τηλέφωνό μου, αλλά μου κάνουν προτάσεις για δείπνο» αναφέρει η χυμώδης ξανθιά. Και η ίδια, πάντως, κάνει ό,τι μπορεί για να... αναστατώσει τα αντρικά πλήθη.

Σε καθημερινή βάση διοχετεύει σέξι φωτογραφίες της στα social media. «Τι να κάνω; Εχει πολύ ωραία εσώρουχα εδώ. Να μην τα δείξω;» σχολιάζει γελώντας η Λίλα. Οι «καυτές» φωτογραφίες της, πάντως, έγιναν αφορμή για να φάει... πόρτα από το Instagram, κάτι που είχε συμβεί παλαιότερα και στη σούπερ σταρ Ριάνα. Το υλικό που ανέβασε στον λογαριασμό της θεωρήθηκε προκλητικό και οι ιθύνοντες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης προχώρησαν στην κατάργησή του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου