10.2.16

Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης: 4ο Σεμινάριο με εντυπωσιακή προσέλευση!

Με εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου ολοκληρώθηκε το 4ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο του  Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. 
Για μία ακόμα φορά, αποδείχθηκε ότι οι κυνηγοί της λακωνικής πρωτεύουσας επιδιώκουν την ενημέρωση και την πληροφόρηση για το κυνήγι, αρκεί να τους δοθεί το κίνητρο και η ευκαιρία από το φορέα που τους εκπροσωπεί. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης έχοντας βάλει πολύ ψηλά τον πήχη κι έχοντας ακούσει τη φωνή των μελών του, αλλά και την ανάγκη τους για εξέλιξη και ανάπτυξη, διοργάνωσε για 4η φορά ένα επιμορφωτικό σεμινάριο με εκλεκτούς καλεσμένους και ανθρώπους εξειδικευμένους στο χώρο του κυνηγίου.
Την αρχή έκανε ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, κος Γιάννης Καρβουνιάρης, ο οποίος εμφανώς ικανοποιημένος από την προσέλευση του κόσμου καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, τονίζοντας ότι πλέον ο σύλλογος αποδεικνύει έμπρακτα τη δυναμική του κι έχει γίνει με το παράδειγμα και το έργο του ένας αξιοζήλευτος σύλλογος, όχι μόνο στη Λακωνία, αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης δεν είναι πια ένα απλό εκδοτήριο αδειών, αλλά ένας ζωντανός οργανισμός, στον οποίο αναπτύσσεται καθημερινά η ιδανική έκφραση του κυνηγίου.
Στη συνέχεια, ο κος Γιάννης Καρβουνιάρης υποδέχτηκε τους παρευρισκομένους, ευχαριστώντας για μία ακόμα φορά για τη στήριξη που δείχνουν τόσο στο πρόσωπό του όσο και στο ΔΣ. Παράλληλα, καλωσόρισε τον Εισαγγελέα Τρίπολης, κο Αντώνη Τάταρη, τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας και βουλευτή Λακωνίας της ΝΔ, κύριο Θανάση Δαβάκη, το διευθυντή Δασών, κύριο Κοντάκο Ηλία, το διευθυντή της Ασφάλειας, κύριο
Ζάχο Αγρανιώτη, τον πρόεδρο του Κ.Σ.Μολάων, κύριο Μέμιτσα Νικόλαο, τον πρόεδρο του Κ.Σ.Βορείου Λακεδαίμονος, κύριο Καλαμαρά Βασίλειο και τον πατέρα Σεραφείμ, ο οποίος ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Τέλος, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης ευχαρίστησε τη διοίκηση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου, το Συνεταιρισμό Εσπεριδοειδών «Λακωνία», καθώς και τους χορηγούς «Έθνος Κυνήγι» και ihunt.gr.   
Ακολούθησε το επιμορφωτικό σεμινάριο με τους Μπάμπη Αιγινίτη, διευθυντή της Ελληνικής Σχολής Κυνηγετικής Σκοποβολής,  Θάνο Κυριτσάκα, συγγραφέα - Αρθρογράφο στο "ΕΘΝΟΣ ΚΥΝΗΓΙ, το Γιάννη Παπαδόπουλο, εκτροφέα – εκπαιδευτή Epagnel – Setter και το Μάριο Παπαθανασόπουλο της εταιρείας Athletic Dog, οι οποίοι ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες για τη σκόπευση στο κυνήγι, τον ασφαλή χειρισμό του όπλου, το κυνήγι του λαγού και του αγριόχοιρου, τα  Setter και τις Ηπειρωτικές Φυλές.

 Κατά την ολοκλήρωση του επιμορφωτικού σεμιναρίου, ο πρόεδρος του συλλόγου παρέδωσε στους ομιλητές τιμητικές πλακέτες, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση.
Ακολούθησε μικρή δεξίωση, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, με τον πρόεδρο του Συλλόγου να ανακοινώνει την ημερομηνία διεξαγωγής του μεγάλου χορού, στις 12 Μαρτίου 2016, αλλά και τις επερχόμενες δράσεις του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, ευχόμενος υγεία για τις οικογένειες όλων των παρευρισκομένων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου