8.2.16

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Έρχεται ισχυρή κακοκαιρία όπως τονίζει το Greek-Weather.Org και θα χτυπήσει όλη τη χώρα μας για πολλές μέρες με καταιγίδες, χαλάζι, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους.

Ο ήπιος σχετικά ως τώρα χειμώνας στη χώρα μας λαμβάνει τέλος και θα εισβάλουμε σε ακραία καιρικά φαινόμενα και συνεχόμενες κακοκαιρίες με ιδιαίτερα ισχυρές καταιγίδες σε όλη την Ελλάδα.

ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ !! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΛΟΙ

Το Greek-Weather.Org επισημαίνει πως από την ερχόμενη Τετάρτη και μετά, ο καιρός θα αλλάξει σε όλη την Ευρώπη με χιόνια, καταιγίδες, πολλές βροχές, θυελλώδεις ανέμους και κρύο, ωστόσο θα αλλάξει άρδην το σκηνικό του καιρού και στην Ελλάδα. Θα δούμε πολλές βροχές και αρκετά ύψη βροχοπτώσεων στη δυτική, βόρεια και κεντρική χώρα.

Χαρακτηριστικό μίας καιρικής βόμβας σαν αυτή που θα μας έρθει, θα είναι η συνεχόμενη ''γέννηση'' βαρομετρικών χαμηλών στη Μεσόγειο και την Αδριατική θάλασσα, τα οποία θα έρχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα 1-2 ημερών και θα πλήττουν τη χώρα μας με καταιγίδες, χαλάζι αλλά και χιονοπτώσεις μετά τις 15-16 Φεβρουαρίου ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας.

Η καιρική αυτή βόμβα θα μας απασχολήσει τουλάχιστον ως και τις 20 Φεβρουαρίου με ακραία καιρικά φαινόμενα, ενώ φαίνεται πως περισσότερες κακοκαιρίες μετά τη Τετάρτη και τη Πέμπτη που μας έρχονται, θα δεχτούμε από το επόμενο Σαββατοκύριακο και μετά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου