9.2.16

ΦΩΤΟ - Ο Ρωσικός εφιάλτης της Τουρκίας στη Συρία!


FOTO1

Είναι η καινούργια αεροπορική ρωσική βάση στο διεθνές αεροδρόμιο που είχε κατασκευαστεί από τον Bassel Al-Assad στην πόλη Hmeymim κοντά στο λιμάνι της Λαττάκειας.
 Η είσοδος φυλάσσεται αυστηρά από Ρώσους κομάντος και δεν επιτρέπεται σε κανένα να πλησιάσει σε ακτίνα χιλιόμετρων.

FOTO2Στην βάση αυτή έχει συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός ρωσικών βομβαρδιστικών τύπου Su-24, Su-25, και Su-30CM, πολεμικά ελικόπτερα τύπου Mi-8 και Mi-24, ενώ αναμένονται να προσγειωθούν τα καινούργια μαχητικά Su-35C. Υπολογίζεται το ειδικό προσωπικό γύρω στους 1000 κομάντος και άλλους.

Η βάση τροφοδοτείται από την άλλη κοντινή ρωσική βάση στο λιμάνι της Tartus σε απόσταση 50 χιλιόμετρα. Παράλληλα προσγειώνονται τα ρωσικά μεταγωγικά Antonov An-124 και Ilyushin Il-76, που μεταφέρουν οπλικά συστήματα και πολεμοφόδια.
FOTO3Στην βάση βρίσκονται σε κατάσταση πολεμικής ετοιμότητας άρματα μάχης τύπου T-90, τεθωρακισμένα οχήματα τύπου BTR-82, πολυβόλα και τα Mi-24, Mi-8, που υποστηρίζουν τα πολεμικά ελικόπτερα.

Η βάση έχει περιέλθει σε κατάσταση πολεμικής ετοιμότητας μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους στης 24 Νοεμβρίου και εκεί έχουν εγκατασταθεί και οι ρωσικοί πύραυλοι S-400 που ελέγχουν όλον τον νότιο τουρκικό εναέριο χώρο μέχρι το βόρειο Ισραήλ.

FOTO5Η βάση αυτή έχει γίνει ο εφιάλτης της Άγκυρας γιατί γνωρίζει ότι κάθε απόπειρα της να παραβιάσει τον εθνικό χώρο της Συρίας θα βρει την σκληρή απάντηση των Ρώσων.
Παράλληλα η βάση αυτή δεσπόζει σε όλη την ανατολική Μεσόγειο δείχνοντας την ρωσική αποφασιστικότητα και πως η Ρωσία έχει βάλει για τα καλά το πόδι της στην ευρύτερη περιοχή.

 nikosxeiladakis.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου