9.2.16

Απίστευτο! Ο παπάς που έθαψε τον πατέρα της Πάολα, έβαλε φωτογραφίες στο facebook

Απίστευτο! Ο παπάς που έθαψε τον πατέρα της Πάολα, έβαλε φωτογραφίες στο facebookΟ ένας από τους δύο παπάδες που κήδεψαν χθες στη Συκιά Χαλκιδικής τον πατέρα της Πάολα δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από την τελετή στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.
Η κηδεία του πατέρα της τραγουδίστριας έγινε χθες το μεσημέρι, στη γενέτειρα της, παρουσία συγγενών και φίλων και τηρουμένων των εθίμων της περιοχής.
Η Πάολα ντυμένη στα μαύρα ήταν καταβεβλημένη ενώ είχε στο πλευρό της την μικρή Παολίνα, την μητέρα της και τον πρώην σύζυγό της, Φώτη Ζογγλοπίτη. Κοντά της επίσης βρέθηκαν η Ελένη Φουρέιρα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.
Το απίστευτο είναι πως ο ένας ιερέας, ο πάτερ Νικόλαος, δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες, που τραβούσε την ώρα της ταφής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Οι δημοσιεύσεις του προκάλεσαν την οργή όσων είδαν τις πρώτες φωτογραφίες, ανάμεσά τους και αυτή που η Πάολα αποχαιρετά με ένα φιλί τον πατέρα της και το πρώτο βίντεο που έβαλε και τα απέσυρε.

gossiptv

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου