24.5.16

ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΒΑΘΙΑ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΖΟΥΝ ΑΦΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ. 

ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΟΑΣΗ.
 ΑΛΛΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΔΟΥΡΟ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΖΑΧΑΡΗ.


Η Βενεζουέλα βρίσκεται εν μέσω μιας βαθιάς ύφεσης, και οι αυθόρμητες διαμαρτυρίες καθώς και οι λεηλασίες έχουν αυξηθεί καθώς χειροτερεύουν η έλλειψη τροφίμων, οι συχνές διακοπές ηλεκτροδότησης και ο ψηλότερος πληθωρισμός παγκόσμια.

Η εταιρεία εμφιάλωσης της Coca-Cola στη Βενεζουέλα διέκοψε την παραγωγή του δημοφιλούς αναψυκτικού λόγω έλλειψης ζάχαρης, είπε εκπρόσωπος της Coca-Cola χθες.


Η παραγωγή των αναψυκτικών που βασίζονται στη ζάχαρη ως γλυκαντικό έχει σταματήσει, αλλά εκείνη των διαιτητικών αναψυκτικών όπως η Coca-Cola light και άλλων ποτών που δεν χρησιμοποιούν ζάχαρη συνεχίζεται, είπε η εκπρόσωπος Κέρι Τρέσλερ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

"Οι προμηθευτές ζάχαρης στη Βενεζουέλα μας έχουν πληροφορήσει πως θα διακόψουν προσωρινά τις λειτουργίες τους λόγω έλλειψης πρώτων υλών", πρόσθεσε η Τρέσλερ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου