24.5.16

ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ στους Αγίους Θεοδώρους! Τέσσερις κουκουλοφόροι με όπλα λήστεψαν πελάτες και κατάστημα


Σοκ στους Αγίους Θεοδώρους! Τέσσερις κουκουλοφόροι με όπλα λήστεψαν πελάτες και κατάστημα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών, για τον εντοπισμό και την σύλληψη αγνώστων, που με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν πελάτες και ιδιοκτήτρια καταστήματος και τους λήστεψαν στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Συγκεκριμένα, τέσσερις άγνωστοι χθες βράδυ μπήκαν μέσα σε κάβα ποτών στο 64,5 χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου στους Αγίους Θεοδώρους, φορώντας κουκούλες και γάντια και λήστεψαν το κατάστημα και τους πελάτες.
Αρχικά ο ένας εκ των ληστών χτύπησε με γροθιά έναν ηλικιωμένο πελάτη που προσπάθησε να τους εμποδίσει και στη συνέχεια με την απειλή κυνηγετικού όπλου ακινητοποίησαν τέσσερις πελάτες και την ιδιοκτήτρια της κάβας και τους λήστεψαν, παίρνοντας από το κατάστημα 120 ευρώ από το ταμείο, τρεις φιάλες οινοπνευματωδών ποτών και δύο κούτες τσιγάρων, ενώ έκαναν σωματική έρευνα και λήστεψαν και δύο πελάτες παίρνοντας χίλια ευρώ από έναν Γερμανό και το κινητό τηλέφωνο από έναν Αλβανό.
Ακολούθως, τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται, ενώ προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων, σε συνεργασία με την ασφάλεια Κορίνθου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου