25.6.16

ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΡΙΟ

ΤΟΥ:ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Αν δεν υπήρχαν τα 1000 δολάρια επί 12 μήνες της ΔΟΕ για κάθε αθλητή και αθλήτρια που εξασφάλιζε πρόκριση ,και οι χορηγίες –υιοθεσίες αθλητών, δεν υπήρχε περίπτωση να είχε Ολυμπιακή αποστολή η Ελλάδα στους αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία.
Χωρίς ούτε ένα ευρώ από την αριστερή κυβέρνηση του τόπου για ολυμπιακή προετοιμασία και με την Αθλητική ηγεσία Κοντονής-Συναδινός να είναι σκοτωμένοι και διχασμένοι με αποτέλεσμα να έχουν αφήσει στο έλεος του θεού τον ελληνικό αθλητισμό, ο αρχηγός της αποστολής για το Ρίο και πρόεδρος της ΔΟΑ Ισίδωρος Κούβελος καλείται να αντιμετωπίσει σωρεία προβλημάτων τόσο στο φινις της προετοιμασίας όσο και στη μακρινή Βραζιλία όταν φτάσει η ελληνική αποστολή.
Και ξαναλέμε ευτυχώς που η ΔΟΕ  έδωσε τα 1000 δολάρια για κάθε αθλητή, εντάσσοντας την χώρα μας στην κατηγορία των υπανάπτυκτων αφρικανικών χωρών ,και σε ένα ειδικό πρόγραμμα αλληλεγγύης και στήριξης αθλητών και αθλητριών.
Μέχρι στιγμής το ανεκδιήγητο δίδυμο της αθλητικής ηγεσίας που ο μεν Κοντονής ασχολείται με την ανατροπή της ΕΠΟ και νέο αθλητικό νομοσχέδιο, λες και έχουμε έλλειψη από αυτά, ο δε ΓΓΑ επί σειρά ετών αργόμισθος όπως τον αποκαλεί  ο Μολυβάς(Χωρίς να βγάλει ούτε ένα αθλητή στα 14 χρόνια ) προπονητής του στίβου Τζούλιος Συναδινός ,που αναλώνεται σε επιλεκτικό κυνήγι μαγισσών με οικονομικούς ελέγχους ομοσπονδιών. Μια αθλητική ηγεσία όχι απλά κατώτερη των δύσκολων περιστάσεων αλλά που έχει καταστήσει σε πλήρη απαξίωση τον ελληνικό αθλητισμό, έχει επιλεκτική επίσης πελατεία συνομιλητών από τις αθλητικές ομοσπονδίες με στόχο την κομματική μαγιά στην ΕΟΕ!!!Χειρότεροι και άσχετοι ακόμη και στην διαδικασία που επί σειρά ετών ακολούθησαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και μοιράζουν μέχρι και σήμερα την πίττα στο χώρο του αθλητισμού.
Και όλα αυτά και αλλά πολλά ευτράπελα και ανεκδιήγητα τόσο από την πλευρά του Κοντονή, όσο και από την πλευρά του πολύ λίγου για ΓΓΑ Τζούλιου Συναδινού, σε μια ολυμπιακή χρονιά ,που με δανεικά οι περισσότερες από τις 12  αθλητικές ομοσπονδίες θα στείλουν αθλητές και αθλήτριες στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο της Βραζιλίας.
Σε μια εποχή απόλυτης ισοπέδωσης της χώρας ,με το ξεπούλημα των ασημικών της μεταξύ αυτών και των ολυμπιακών μας εγκαταστάσεων που πλήρωσε με αίμα για να γιάνουν ο ελληνικός αλός ,αντί να κοιτάξουν πως θα μπορέσουν να διατηρήσουν ένα κορμό στον ελληνικό αθλητισμό αναλώνονται σε φτηνή μικροπολιτική .
Και βεβαίως μπορεί ο Κοντονής να εισπράττει τα ανταποδοτικά στις επιλεκτικές επιλογές του στήριξης μέσω της ΣΥΡΙΖ-ΕΡΤ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Πάτρας στο στίβο, ας τολμήσει ο Τζούλιος Συναδινός (Και ας έχει τον εργολάβο φλαμπουράρη κουμπάρο)να στείλει ελέγχους στον Παναγόπουλο του ΣΕΓΑΣ η στον Αγγελούδη του Χάντμπολ με τον Κολλητό του εκεί γενικό γραμματέα.
Και έχουμε και άλλα πολλά και διάφορα ,με παρανομίες ακόμη και παραβιάσεις των θεσμικών τους ρόλων ,η και παρερμηνείες του ειδικώς από τον κουμπάρο του Φλαμπουράρη Τζούλιο Συναδινό, που αν δεν είναι μπερδεμένος έχει σοβαρά αλλά θέματα τότε.
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα διασυρθούμε ως χώρα στο Ριο.
 Όσο για το όταν έρθουν μετάλλια και τρέξουν στο αεροδρόμιο αντιγράφοντας τους αλλους  για φωτογραφίες; Ας μην συμπεριφερθούν ως …κότες ,αυτοί που επί μήνες παραπονούνται και τους βρίζουν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου