26.7.16

Τα tweet του ΠΑΣΟΚ για τον Τσίπρα που «ονειρεύεται τη νέα μεταπολίτευση»

Την εικόνα με τον Αλέξη Τσίπρα και τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας τα οποία δοκίμασε κατά την επίσκεψή του
στη Σαγκάη αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να σχολιάσει τις τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης.

«Δεν θα τον αφήσουμε να επιβάλλει την εικονική πραγματικότητα στην οπoία ζει», τονίζει το ΠΑΣΟΚ για τον πρωθυπουργό και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter εξαπολύει επίθεση τον Τσίπρα ο οποίος «ονειρεύεται τη νέα μεταπολίτευση με επικεφαλής τον ίδιο» ίσως γιατί πιστεύει «ότι με τη νέα μεταπολίτευση θα δοθεί αμνηστία στις μεγάλες πολιτικές απάτες όπως η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, η 13η σύνταξη και φυσικά το σκίσιμο των μνημονίων».

Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής που ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών για τον ΕΝΦΙΑ «αποδεικνύουν ότι στην Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όλα γίνονται στο πόδι αγνοώντας τις συνέπειες».

«Η απόσυρση υπουργικής τροπολογίας λίγο μετά την κατάθεση της προδίδει σύγχυση και προχειρότητα. Οι γενικόλογες διαψεύσεις για τις υπέρογκες αυξήσεις σε εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενους δείχνουν ιδεοληψία και επικίνδυνη άγνοια. Η προσωρινή(;) εξαίρεση των αγροτεμαχίων από τον συμπληρωματικό ΕΝΦΙΑ είναι αποτέλεσμα πανικού μπροστά στις σφοδρές αντιδράσεις των αγροτών που εξοντώνονται με το φορολογικό Τσακαλώτου-Αλεξιάδη και το φόρο-ασφαλιστικό Κατρούγκαλου», υπογραμμίζει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου