24.10.16

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Πηγαίνει στο πρώτο ραντεβού ντυμένη νύφη και… σκορπάει τον πανικό


nimfi-rantevou
Μία κωμικός αποφάσισε να τρολάρει ανελέητα τους άνδρες και την… αλλεργία τους στον γάμο, για καλό όμως σκοπό

Να τρολάρει ανελέητα τους άνδρες και την… αλλεργία τους στον γάμo θέλησε μια Βρετανίδα YouTuber και κωμικός, προωθώντας μάλιστα επί τη ευκαιρία μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για την καταπολέμηση του καρκίνου.
Η ταλαντούχα Laura Bubble δημιούργησε έθεσε λοιπόν σε εφαρμογή μια «σατανική ιδέα»: Να προσεγγίσει άγνωστους σε εκείνη άνδρες μέσω Tinder (της γνωστής εφαρμογής γνωριμιών) και να εμφανιστεί στο πρώτο ραντεβού φορώντας νυφικό, προκειμένου να απολαύσει τον καθαρό πανικό στα πρόσωπά τους.
Με κάποιους από τους υποψήφιους… γαμπρούς να κάνουν μεταβολή και να την κοπανάνε και άλλους να προσπαθούν εναγωνίως να καταλάβουν τι γίνεται, οι αντιδράσεις των ανδρών στο βίντεο είναι απλά απολαυστικές.
Δεν λείπουν βέβαια και οι γενναίες ψυχές, που όχι μόνο δεν αποθαρρύνθηκαν από την αλλόκοτη περιβολή της κοπέλας αλλά ζήτησαν και δεύτερο ραντεβού μαζί της.
Και η ίδια Bubble όμως δίνει ρέστα, με την απίστευτη ψυχραιμία της και ατάκες όπως «σκεφτόμουν να σε κάνω φίλο μου στο Facebook για να to… επισημοποιήσουμε»…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου