20.8.17

Πάτρα: Χτυπούσε με καράτε την ερωμένη του αρραβωνιαστικού της!

«Μαυρισμένη» βγήκε μία νεαρή γυναίκα μετά από άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από την ερωτική αντίζηλό της!
Όλα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα σε πολυκατοικία στην οδό Κανακάρη. Οι ένοικοι έντρομοι άκουσαν φωνές, ουρλιαχτά, μέχρι και εκκλήσεις για βοήθεια, αλλά δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν!
Αλλωστε στην αρχή μάλλον φοβήθηκαν. Όπως μας πληροφόρησε γνωστός Πατρινός που έμαθε όλες τις λεπτομέρειες για το συμβάν, πρωταγωνιστές στο επεισόδιο ήταν ένας νεαρός που είχε μνηστευθεί και βέβαια είχε υποσχεθεί γάμο σε μία πατρινιά, η νεαρή μνηστή του, αλλά και η ερωμένη του!

Εκείνο το βράδυ ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι είχε δουλειά και ότι δεν θα μπορούσε να συναντηθεί με την αγαπημένη του. Όμως σε εκείνη (η οποία είναι αθλήτρια πολεμικής τέχνης) είχαν μπει ψύλλοι στα αυτιά της! Αφησε να περάσει λίγη ώρα και έκανε «ντου» στο σπίτι του μνηστήρα της! Ανοιξε την πόρτα με τα κλειδιά της και έπιασε το «παράνομο» ζευγάρι επ’ αυτοφώρω! Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται! Η νεαρή που γνώριζε καλά από πολεμικές τέχνες άρχισε να τις «εφαρμόζει» πάνω στην ανήμπορη να αντιδράσει ερωμένη του μνηστήρα της. Στην κυριολεξία την «μαύρισε» στο ξύλο. Ο μνηστήρας της προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα αλλά δεν τα κατάφερε. Η μέλλουσα γυναίκα του αποδείχθηκε πολύ γρήγορη και «σβέρκωσε» για τα καλά την αντίζηλό της! Η οποία το μόνο που κατάφερε ήταν να ντυθεί και να τρέξει προς την έξοδο για να μην φάει κι άλλες!

Δεν μπορέσαμε να μάθουμε ποια ήταν η εξέλιξη της ιστορίας! Καθώς η συζήτηση και το «κουτσομπολιό» μεταξύ των ενοίκων της πολυκατοικίας περιορίστηκε σε αυτό καθ’ εαυτό το συμβάν. Θα ήταν αδύνατο άλλωστε να ρωτήσει κάποιος αν τελικά η αθλήτρια των πολεμικών τεχνών  εγκατέλειψε τον μνηστήρα της ή του συγχώρεσε το «λάθος» και το ειδύλλιο μεταξύ τους συνεχίζεται!

dete

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου