17.10.17

Ο φίλαθλος Αντώνης Σαμαράς, η σύζυγός του στην Ηλεία !!! Η αιτία της επίσκεψης στην Ολυμπία!

Ο Αντώνης Σαμαράς και η σύζυγός του Γεωργία βρέθηκαν στην Ηλεία. 
Ο πρώην πρωθυπουργός έδειξε για ακόμα μια φορά την αγάπη του για το ποδόσφαιρο...

Τον Μάιο του 2014, ο Αντώνης Σαμαράς είχε επισκεφτεί την Ηλεία ως Πρωθυπουργός, εξαγγέλλοντας μάλιστα έργα 20 εκατομμυρίων ευρώ για το Κατάκολο. Τότε, συνοδευόταν από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ενώ τα μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί από τις Αστυνομικές Αρχές, ήταν δρακόντεια. Το περασμένο Σάββατο όμως, ο κύριος Σαμαράς, πήγε στην Ηλεία συνοδευόμενος μόνο από τη σύζυγό του Γεωργία και όχι μόνο δεν είχε άνδρες ασφαλείας, αλλά το βράδυ, απόλαυσε το ποτό του σε Καφετέρια της Ολυμπίας, παρακολουθώντας με μεγάλο ενδιαφέρον τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα.

Ο Αντώνης Σαμαράς καλεσμένος σε βάφτιση

Ο πρώην Πρωθυπουργός, βρέθηκε στην Ηλεία, προκειμένου  να παραστεί στη βάπτιση της κορούλας αγαπημένου του φίλου, του γνωστού Ηλείου (σ.σ από την Καρυά της Ωλένης) Χειρουργού της Αθήνας, Γιώργου Γιαννόπουλου και της συζύγου του Μαργαρίτας. Το μυστήριο τελέστηκε στο γραφικό εκκλησάκι Κοιμήσεως της Θεοτόκου του Πλατάνου, και νονός της νεοφώτιστης Αθανασίας – που πήρε το όνομά της γιαγιάς που συγκινημένη παρακολουθούσε το μυστήριο με τον σύζυγό της Παναγιώτη – ήταν ο Καθηγητής Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Παν. Αθηνών Δημήτρης Λινός.
Η μικρή σκόρπισε γλυκά χαμόγελα σε όλους τους καλεσμένους – που προέρχονται κυρίως από τον ιατρικό χώρο – και ευχήθηκαν στους γονείς να είναι γερή και καλότυχη.
Μετά τη βάπτιση, ακολούθησε δεξίωση σε γνωστή Ξενοδοχειακή Μονάδα στο Δρούβα, όπου και διέμειναν οι καλεσμένοι, η πλειοψηφία των οποίων, πήρε το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα, χθες το πρωί.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια του Γιώργου Γιαννόπουλου επισκέπτεται πολύ συχνά την Καρυά, τον τόπο του, ενώ ο πατέρας του, Παναγιώτης, αν και ζει μόνιμα στην Αθήνα, αγαπά τη γη και θεωρείται από τους καλύτερους παραγωγούς ελαιολάδου στην περιοχή.

 patrisnews.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου