17.9.19

Έδιωξαν κριτή λόγω πολιτικών θέσεων

Πριν καλά - καλά ξικινήσει ένα νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα κριτής αποχωρεί από την κριτική επιτροπή επειδή είναι "φίλος ' του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Ο στιχουργός Νίκος Μωραϊτης έλυσε τη συνεργασία του με το καινούργιο μουσικό reality show με τίτλο "TheFinal4" που ήταν να ξεκινήσει στον ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια τη Ζ3τα Μακρυπούλια. "Εξαιτίας της πολιτικής μου τοποθέτησης" όπως σημειώνει - καταγγέλει με ανάρτησή του στα social media. 
 
Ο Μωραϊτης που έχει δώσει τραγούδια του στα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικού πενταγράμμου, όπως τους Αντ. Ρέμο,  Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μιχάλη Χατζηγιάννη αλλά και τον Γιάννη Πάριο, αρθρογραφεί συχνά σε φίλα προσκείμενα στον ΣΥΡΙΖΑ ΜΜΕ, δηλώνοντας ανοιχτά τις απόψεις του υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μιλώντας και με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά της Νέας Δημοκρατίας.
Ο ίδιος, στην ανάρτησή του, αναφέρει: 
«Με έδιωξαν από κριτή στο TheFinal4 του ANT1. Αιτία, προφανώς, τα tweet υπέρ του Τσίπρα και κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς. Δουλεύω από τα 19 μου σε ΜΜΕ μεγάλων επιχειρηματιών. Η δουλειά μου σε σχέση με τη μουσική είναι προς πώληση. Τα πιστεύω μου όχι».
Από το κανάλι ή την εταιρία παραγωγής αναμένεται απάντηση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου