Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Συνάντηση Πρατσόλη με εργαζομένους στο εργοτάξιο της ΔΕΥΑΧ

Οι εργαζόμενοι και οι ανάγκες τους αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα στο πρόγραμμα της επόμενης μέρας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Στο πλαίσιο αυτό ο υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Εύβοιας Αναστάσιος (Τάσος) Πρατσόλης, επισκέφθηκε σήμερα 24-6-2019 στην αρχή της πρωινής βάρδιας, το εργοτάξιο της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. Αναπτύχθηκε ένας πλούσιος και εποικοδομητικός διάλογος με παρεμβάσεις από εκπροσώπους της διοίκησης των

εργαζομένων.


Ο υποψήφιος Βουλευτής, τόνισε ότι ο νόμος 4483/17 αλλά και το άρθρο 259 του Ν.4610/19, προχώρησαν στην επίλυση αρκετών θεμάτων των εργαζομένων και της λειτουργίας των Δ.Ε.Υ.Α. Μένει όμως σε εκκρεμότητα η οριστική επίλυση της εργασιακής ισοτιμίας και μισθοδοσίας όλων των εργαζομένων των Δ.Ε.Υ.Α., που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προωθεί την λύση του στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας για εργασιακή κανονικότητα.

Τόνισε ακόμη ότι η θέση της Ν.Δ. και του αρχηγού της για επαναφορά του κανόνα 1 πρόσληψη για 5 αποχωρήσεις, έναντι του κανόνα 1 πρόσληψη προς 1 αποχώρηση που πέτυχε η κυβέρνησή μας, ενέχει τον κίνδυνο ιδιωτικοποίησης πολλών υπηρεσιών των Δ.Ε.Υ.Α. που σήμερα καλύπτονται με πλήρη επάρκεια από τους εργαζόμενους.

Στις 7 Ιουλίου λοιπόν αποφασίζουμε για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ


                                                                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...