Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Η Φωτεινή Βελεσιώτου την Κυριακή, 4 Αυγούστου στο λιμάνι της Καρύστου

Η Φωτεινή Βελεσιώτου συνεχίζει τα μουσικά της ταξίδια με αφετηρία την Αθήνα και στάσεις σε όλη την Ελλάδα, μοιράζεται τις μουσικές που αγαπάει παρέα με τους μουσικούς που τους νιώθει σαν οικογένειά της.

Ταξιδεύει σε αγαπημένα της στέκια σε όλη την επικράτεια, με ανανεωμένο πρόγραμμα και νέες μουσικές αναζητήσεις. Εκτός απο τα αγαπημένα «μέλισσες», «διόδια», «στάχτη», φέρνει στο προσκήνιο τραγούδια της
προσωπικής της δισκογραφίας και επίσης θα ακούσουμε και νέα τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται στο νέο της δίσκο που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες. 

Στο δεύτερο μέρος της παράστασης δίνει έμφαση στο λαϊκό ρεπερτόριο με τραγούδια σπούδαιων συνθετών όπως ο Άκης Πάνου, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Ζαμπέτας, κ.α.

Δίπλα της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς έχοντας στα χέρια του την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και ο οποίος με τις ερμηνείες του εκφράζει ολοκληρωμένα τον επίκαιρο λόγο των ποιητών στην ελληνική μουσική.

Επίσης μαζί της σταθεροί συνταξιδιώτες τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Καραμφίλλης στο μπουζούκι, τον τζουρά και τον μπαγλαμά, ο Διονύσης Μακρής στο μπάσο, ο Θωμάς Κωστούλας στα τύμπανα και ο ο Νίκος Παπαναστασίου στην επιμέλεια της ορχήστρας, το πιάνο και το ακορντεόν

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
ΩΡΑ 22:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...