Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Κλιμάκιο του Επιμελητηρίου Εύβοιας στη Σκύρο για την στήριξη της επιχειρηματικότητας

Κλιμάκιο της Διοίκησης του Επιμελητηρίου μας στη Σκύρο, για την ανάπτυξη πρωτοβουλιών στήριξης της επιχειρηματικότητας του Νησιού και της τοπικής κοινωνίας. Σε αυτό το πλαίσιο 

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εκπρόσωπων του Φορέα με το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Σκύρου κ. Νίκο Μαυρίκο, κατά την οποία όχι μόνο οριστικοποιήθηκε η παραχώρηση αίθουσας από το Δήμο, για την εγκατάσταση και λειτουργία Παραρτήματος του Επιμελητηρίου στη Σκύρο - με σκοπό την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών του Φορέα στις τοπικές επιχειρήσεις - αλλά
ξεκίνησε και ο απαιτούμενος συντονισμός ενεργειών για την κατά το δυνατόν γρηγορότερη λειτουργία του.


Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον υπηρεσιακό Δήμαρχο Σκύρου, καθώς επίσης και συναντήσεις με εκπροσώπους των Τοπικών Φορέων, επιχειρηματίες και επαγγελματίες, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων, τη συλλογή αιτημάτων και την καταγραφή προβλημάτων αλλά και αναγκών των τοπικών επιχειρηματιών. Κατά τις συναντήσεις αυτές, αποφασίστηκε άμεσα, η διοργάνωση από το Επιμελητήριο Σεμιναρίων Κατάρτισης των Μελών της Σκύρου.

Συγκεκριμένα Σεμιναρίων ΕΦΕΤ και Τεχνικών Ασφαλείας.

Επίσης σε συνεργασία του Επιμελητηρίου με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς ταχύρρυθμα εκπαιδευτικά προγράμματα σε θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης / Τουριστικού Μάρκετινγκ.

Στις φωτογραφίες η Προέδρος του Επιμελητηρίου κα Παρασκευή Αγιοστρατίτη, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Μώρος Νικόλαος και ο Διοικητικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Γεροντίτης, κατά τις ανωτέρω συναντήσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...