Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Εβδομάδα Οικογενειακού Εθελοντισμού στo Χαμόγελο του Παιδιού

∆ήλωσε κι εσύ συµµετοχή στην Εβδοµάδα Οικογενειακού Εθελοντισµού στα «Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας» που λειτουργεί «Το Χαµόγελο του Παιδιού»

«Το Χαµόγελο του Παιδιού», για 5η συνεχή χρονιά, πραγµατοποιεί την Εβδοµάδα Οικογενειακού Εθελοντισµού στα «Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας» που λειτουργεί σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και καλεί µικρούς και µεγάλους να συµµετάσχουν στη

συγκεκριµένη δράση, προσφέροντας την πολύτιµη βοήθειά τους στο έργο του Οργανισµού. 

Συµµετοχή µπορούν να υποβάλλουν οι οικογένειες (ενήλικες µαζί µε τα παιδιά τους άνω των 7 ετών) που θέλουν να προσφέρουν λίγες ώρες από τον χρόνο τους και να βοηθήσουν τη δράση του Οργανισµού που στηρίζει τα παιδιά και τις οικογένειές τους που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση Φτώχειας. 

Η προσφορά των εθελοντών στα «Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας» είναι πολύ σηµαντική, καθώς αναλαµβάνουν την τακτοποίηση των ειδών που συγκεντρώνονται, την οργάνωση του χώρου και την προετοιµασία των πακέτων µε τα τρόφιµα και τα υπόλοιπα είδη που θα δοθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. 

Για µία εβδοµάδα, από τις 7 έως τις 13 Οκτωβρίου 2019 και σε προκαθορισµένες ώρες, τα «Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας» στην Αθήνα (Μαρούσι, Νέα Μάκρη και Ίλιον), τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, την Πάτρα, τον Πύργο, τη Λάρισα, την Κρήτη (Ηράκλειο και Χανιά), τη Χαλκίδα, την Κέρκυρα και την Τρίπολη περιµένουν τις οικογένειες που θα δηλώσουν συµµετοχή για να γίνουν αρωγοί της προσπάθειας που καταβάλλει «Το Χαµόγελο του Παιδιού» για τα παιδιά που στηρίζει και να αποτελέσουν τα νέα µέλη της ευρύτερης Οικογένειας του Χαµόγελου. 

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συµµετοχή, µπορούν να συµπληρώσουν την ανάλογη φόρµα που θα βρουν εδώ µέχρι και τις 2 Οκτωβρίου 2019. 

Η κάθε υποψήφια οικογένεια µπορεί να δηλώσει µια βάρδια. «Το Χαµόγελο του Παιδιού» σας περιµένει µε χαρά…….γιατί ο εθελοντισµός στο Χαµόγελο είναι υπόθεση Οικογενειακή! Για περισσότερες πληροφορίες: 

«Το Χαµόγελο του Παιδιού» Κ.Α.Κ.Ε. Στερεάς Ελλάδας 
Τηλ. 2221079788 
halkida@hamogelo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...