Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα των Κομματικών Οργανώσεων Εύβοιας του ΚΚΕ

Συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα των Κομματικών Οργανώσεων Εύβοιας του ΚΚΕ με τις θέσεις του κόμματος ενόψει των Ευρωεκλογών αλλά και για κάθε λαϊκό πρόβλημα.

Τετάρτη 24 Απρίλη

Η Κ.Ο. Ιστιαίας διοργανώνει σύσκεψη συζήτηση στο Δημαρχείο Ιστιαίας στις 8μμ. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος Ευρωβουλευτής και Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας.

Πέμπτη 25 Απρίλη

Η Κ.Ο.Β. Εκπαιδευτικών διοργανώνει σύσκεψη συζήτηση στον πολυχώρο «Τέχνης Δρώμενα» (Ιφιγένειας 8Α) στις 6:30μμ. Θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας και Έρευνας της ΚΕ.

Παρασκευή 26 Απρίλη

Οι Κ.Ο. Χαλκίδας διοργανώνουν σύσκεψη συζήτηση στο Πάρκο Δέλτα στις 8μμ. Θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, δημοσιογράφος, Εκπρόσωπος Τύπου και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφια Ευρωβουλευτής.

Η Κ.Ο. Αλιβερίου διοργανώνει σύσκεψη συζήτηση στο χωριό Γαβαλάς ,στο καφενείο "..στου Γαβαλά" στις 7.30μμ. Θα μιλήσει ο Γ.Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Εύβοιας του ΚΚΕ.

Σάββατο 27 Απρίλη

Η Κ.Ο. Μαντουδίου διοργανώνει σύσκεψη συζήτηση στο Δημαρχείο Μαντουδίου στις 8μμ. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Πολίτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής.


Η Κ.Ο Κύμης διοργανώνει σύσκεψη συζήτηση στις 7.30μμ στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου στην Κύμη. Θα μιλήσει ο Γ.Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Εύβοιας του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...