Νέα προσέγγιση στην ΑΕΛ που φιλοδοξεί επιστροφή στον… θρόνο

Επειδή το πληγωμένο λιοντάρι είναι το πιο επικίνδυνο, έτσι και η ΑΕΛ, μετά την περσινή χρονιά η οποία συνοδεύτηκε από τραυματισμούς και ατυχίες, δεν έδωσε τα αναμενόμενα στη βασίλισσα της κυπριακής καλαθόσφαιρας, τη νέα σεζόν τα πράγματα θα είναι σίγουρα… αλλιώς!
 
Ο Γιώργος Παλάλας αποφάσισε να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές, στοχεύοντας στο ταλέντο αρκετών νεαρών καλαθοσφαιριστριών, τόσο από τις ακαδημίες της ΑΕΛ, όσο και με προσθήκες που προσδίδουν άλλη… χάρη!
 
Ξεκινώντας από την παλαιά… φρουρά, παρέμειναν στην ομάδα οι διεθνής Πέτρα Όρλοβιτς, Άνθια Παπαδούρη, μαζί με την Έλενα Μαυρουδή, την Ραφαέλλα Αντωνίου, την Νικολέτα Σάββα, Σοφία Στυλιανίδη και την Άντρεα Παναγιώτου.
 
Από εκεί και πέρα έγιναν οι μεγάλες επιστροφές της Ελένης Οικονομίδου και της Μαρίνας Δρουσιώτου, προστέθηκαν οι διεθνείς καλαθοσφαιρίστριες  Σταύρια Κόνιαλη και Παναγιώτα Κυριάκου, ενώ στην εξίσωση μπήκαν και τα νιάτα με την Δήμητρα Παπαλλά και την  Μαρία Δήμου.
 
Η ξένη της φετινής σεζόν θα είναι η Τι Τσάρλτον, μία καλαθοσφαιρίστρια που έπαιξε σε Κεραυνό και ΑΠΟΕΛ στο πρόσφατο παρελθόν!
 
Με τα όπλα αυτά ο Γιώργος Παλάλας στοχεύει στην επιστροφή της βασίλισσας στον θρόνο του πρωταθλήματος και η αλήθεια είναι πως επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός στη Λεμεσό!

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)