Ένα τρένο χωρίς φρένα αυτή η Κυρία του Τιμούρ

Αυτή η Ανόρθωση απέδειξε για άλλη μια φορά πως είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα, ασταμάτητη και αήττητη σε 11 παιχνίδια που έδωσε, καθώς μετράει οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ διακαώς φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς.  

Η ομάδα της Αμμοχώστου δεν λογαριάζει από ντέρμπι, αφού κάνοντας το δικό της παιχνίδι με σχετική ευκολία στο Αντώνης Παπαδόπουλος, με τον κόσμο στο πλευρό της, επικράτησε με 2-0 της ΑΕΛ και πήρε άλλο ένα πολύτιμο τρίποντο.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Ασταμάτητη Κυρία, έκλεισε το μάτι και στην ΑΕΛ

Το σύνολο του Τιμούρ Κετσπάγια για άλλη μια φορά έδειξε πως είναι ομάδα με χαρακτήρα, έφτιαξε αρκετές φάσεις και ήταν αποτελεσματική. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την ΑΕΛ, ενώ η ανωτερότητα και η ουσία που είχε στο παιχνίδι της, βοήθησαν στο να μετατρέψει ένα ντέρμπι, σε ντέρμπι… στα χαρτιά.
 
Χωρίς αμφιβολία, η παρουσία του… εκστασιασμένου Ρούμπεν Ράγιος, δίνει άλλη ώθηση στην Ανόρθωση, καθώς ο Ισπανός μάγος της Κυρίας, ήταν ουσιαστικός, δημιούργησε παιχνίδι από τα δικά του πόδια και σκόραρε το 11ο του γκολ, στη φετινή σεζόν, σε 11 αγώνες.
 
Είναι η μοναδική ομάδα στη φετινή σεζόν που δεν γνώρισε την ήττα, ενώ αναμένεται να δώσει και ακόμα ένα παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Η αμυντική λειτουργία της Ανόρθωσης ήταν εξαιρετική, αν και ο Σίλντενφελντ, αποχώρησε στο δεύτερο μέρος, λόγω ενοχλήσεων στη μέση.
 

Ο Παναγιώτης Αρτυματάς, κλήθηκε να αντικαταστήσει τον πολύπειρο Κροάτη στόπερ και το έκανε με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Ήταν η πρώτη εμφάνιση του νεαρού Κύπριου στη φετινή σεζόν και τα πήγε περίφημα, ενώ αγωνίστηκε και για πρώτη φορά συμπαίκτης με το αδερφό του στην ομάδα της Αμμοχώστου.  

Άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου της Αμμοχώστου, συνεχίζουν προσγειωμένα και στέφουν την προσοχή τους στο μεγάλο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, καθώς θα ταξιδέψουν στη Λεμεσό για βαθμολογικό κέρδος, γνωρίζοντας ωστόσο τη δυσκολία του αγώνα.
 
Παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο στη φετινή σεζόν η Ανόρθωση, και το γεγονός πως δεν έχει δεχθεί ήττα με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου λέει πολλά, ωστόσο ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και με κάποιες κινήσεις την μεταγραφική περίοδο η ομάδα της Αμμοχώστου, μπορεί να δυναμωθεί περισσότερο και να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι τέλους.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια