Κυρία με τριάρα πήρε την πρόκριση στους 8

Με σβηστές μηχανές και χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Ανόρθωση πήρε τη νίκη με 3-0 και την πρόκριση στους 8 του κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό.
 
Βασιλακάκης, Σίλντενφελντ και Κλατσάς ήταν οι σκόρερ για την ομάδα του Τιμούρ με τον Ελλαδίτη εξτρέμ να δίνει και δυο ασίστ.
 
Ντεμπούτο για την Ανόρθωση έκανε ο Ανανίτζε αφού πέρασε στο παιχνίδι στο 57' της αναμέτρησης, αντικαθιστώντας τον Κατσαράβα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΟ: Μαγική ασίστ του Μανθάτη με τον Καλτσά να σκοτώνει τον Ολυμπιακό
 
Α’ ημίχρονο

Με ξεκάθαρες προϋποθέσεις μπήκε στην αναμέτρηση η Ανόρθωση, αφού το επιθετικό παιχνίδι από πλευρά της Κυρίας, μαρτυρούσε το προθέσεις της. Στο 14’ της αναμέτρησης, οι Μανθάτης, Καλτάς αντάλλαξαν την μπάλα πολύ όμορφα με τον Βασιλακάκη να κάνει από κοντά την προβολή και να βάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 19’ της αναμέτρησης, ο Σίλντενφελντ με κεφάλια μετά από κόρνερ που κέρδισε η ομάδα του, διπλασίασε τα τέρματα για την Ανόρθωση. Ο Ολυμπιακός, είχε και αυτός με τη σειρά του μερικές καλές στιγμές, χωρίς να μπορεί να τις μετουσιώσει σε τέρμα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Μαγική ασίστ του Μανθάτη με τον Καλτσά να σκοτώνει τον Ολυμπιακό
 
Β’ ημίχρονο
 
Τα δυο τέρματα που είχε πετύχει στο πρώτο ημίχρονο επέτρεψαν στην Ανόρθωση αλλά και στον Τιμούρ Κετσπάγια να ξεκινήσουν την επανάληψη με άλλο αέρα. Σαφώς και οι ποδοσφαιριστές της Κυρίας, έλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα χωρίς μάλιστα να απειληθούν ουσιαστικά από την ομάδα του Ολυμπιακού. Στο 57', ο Τιμούρ Κετσπάγια πέρασε στο παιχνίδι τον Ανανίτζε στη θέση του Κατσαράβα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και στο νέο απόκτημα του ο Γεωργιανός τεχνικός. Ένα λεπτό αργότερα, και συγκεκριμένα στο 58΄, ο Μανθάτης με εκπληκτική μπαλιά βρήκε τον Καλτσά, με τον Ελλαδίτη μέσο να κάνει με κεφαλιά το 3-0. Ο Ολυμπιακός στο 73' της αναμέτρησης, έφτασε πολύ κοντά στο τέρμα με τον Σωτηρίου να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Παπαδόπουλου. 
 
Ανόρθωση: Παπαδόπουλος, Σελίν, Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Γκαλίτσιος, Κ. Αρτυματάς (Ιωάννου 70'), Νταουσβίλι, Βασιλακάκης, Μανθάτης, Καλτσάς, Κατσαράβα (Ανανίτζε 57')
 
Ολυμπιακός: Βελλίδης, Σαμπίνια (Μέντες 53'), Κίκο, Ροτζέιρο, Κα, Βινίσιους (Ακόστα 46'), Κοφί, Σωτηρίου, Παχίπης, Μπιλάλ (Ψάλτης 63'), Αγιτέ
 
Σκόρερ: Βασιλακάκης 14’, Σίλντενφελντ 20’, Καλτσάς 57' / -
 
Κίτρινες: Βργκοτς, Κατσαράβα / Σαμπίνια, Παχίπης
 
Κόκκινες:-/-
 
Διαιτητής: Βασίλης Δημητρίου
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου