Στην ακίδα του Λάρκου ο επιθετικός-Συνεχίζεται το μοντάρισμα στη Μηλιού

Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες για την εξεύρεση επιθετικού στην Ομόνοια, η οποία από την Κυριακή βρίσκεται στη Μηλιού της Πάφου, όπου πραγματοποιεί το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Το έξτρα στοιχείο που δίνει ο Παπουλής στην Ομόνοια

Ο Νεόφυτος Λάρκου, θέλει να κλείσει όσο το δυνατό πιο σύντομα την εκκρεμότητα με τον φορ κορυφής, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Ματ Νταρμπισάϊαρ. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού, θα κάνει οποιαδήποτε βεβιασμένη κίνηση.
 
Για τη συγκεκριμένη θέση έχει ετοιμαστεί short-list, με τους στόχους να περνούν από κόσκινο, πριν ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.
 
Σε ότι αφορά στο θέμα Ακιντόλα, τον οποίο διεκδικούν Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ, φαίνεται ότι το σήριαλ θα έχει πολλά ακόμα επεισόδια.
 
Σε δήλωσή του, ο διευθυντής της δανέζικης ομάδας Κλάους Σταινλάϊν, ανέφερε ότι «δεν πουλάμε παίκτες σε τιμές κορωνοϊού, μισοτιμής. Αν δεν κινηθεί η αγορά, τότε θα μείνουμε με την ομάδα που έχουμε και λογικά θα κάνουμε μια καλή σεζόν του χρόνου».
 
Την ίδια ώρα, η Ομόνοια ψάχνει για δυνατά φιλικά, ώστε να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το νέο πρωτάθλημα. Στα θετικά είναι και το γεγονός, ότι στην Κύπρο έμειναν όλες οι ομάδες μας, πλην της Πάφου και ως εκ τούτου, υπάρχουν αρκετοί διαθέσιμοι αντίπαλοι για το τριφύλλι.
 
Σε μια άλλη εξέλιξη, με ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία για τους κατόχους διαρκείας Platinum 2018-21, αναφέρει ότι λόγω της Παγκόσμιας Πανδημίας και των περιορισμών που προκύπτουν από τα Κυβερνητικά Διατάγματα και Πρωτόκολλα, έχει ληφθεί απόφαση όπως η ισχύ του συγκεκριμένου εισιτηρίου διαρκείας και κατ’ επέκταση το δικαίωμα χρήσης της θέσης τους, μεταφερθεί για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.
 
Ως εκ τούτου, οι κάτοχοι διαρκείας Platinum, θα πρέπει είτε να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν, είτε να αγοράζουν εισιτήρια αγώνα, για να παρακολουθούν τα εντός έδρας παιχνίδια της Ομόνοιας.
 
 

Δειτε Επισης

Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου