Πειστική νίκη στο ντέρμπι για την γυναικεία πετοσφαιρική Ανόρθωση

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΕΩΣ: ΑΝΟΡΘΩΣΗ – Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ 3-0 (25-18,, 25-10, 25-14)

Παίζονας εξαιρετικό βόλεϊ κυρίως στο τρίτο σετ η Ανόρθωση με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την άνοδό της στην κορυφή την περασμένη Τρίτη κέρδισε σε ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι του πρωταθλήματός μας τον Property Gallery Απόλλων με 3-0 σετ και έμεινε στην κορυφή. Η Ανόρθωση ήταν εντυπωσιακή σε κάποια σημεία και πήρε με πειστικό τρόπο το τρίποντο. Ο Property Gallery Απόλλων στα δυο πρώτα σετ έβαλε δύσκολα μέχρι ενός σημείου στην «Μεγάλη Κυρία» αλλά δεν άντεξε και παρέμεινε 5ος.  Ο αγώνας είχε διάρκεια 71’.

Το πρώτο σετ ήταν ισορροπημένο μέχρι τα μέσα του σετ 12-10. Η Ανόρθωση ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε να ξεφύγει 20-15 για να κερδίσει 25-18 σε 23’ και να προηγηθεί 1-0 σετ.

Στο δεύτερο σετ η Ανόρθωση εξασφάλισε διαφορά νίκης στα τελευταία στάδια, αφού οι «γαλάζιες» ήταν πιεστικές και πολύ κοντά στο σκορ 14-11. Όταν η Ανόρθωση ανέβηκε το σετ κατέληξε εύκολα για τις Βαρωσιώτισσες 25-20 σε 26’ αφού προηγήθηκαν και 20-14 και έτσι έγινε το 2-0.

Εντυπωσιακή ήταν η Ανόρθωση στο τρίτο σετ και ξέφυγε 13-03 τελειώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκη. Η Λεμεσιανή ομάδα προσπάθησε, αλλά η Ανόρθωση κέρδισε με 25-14 σε 22’

ΑΝΟΡΘΩΣΗ(AL. BOSCOVIC): Taylor, Βratunhina, Σταυρινίδου, Caetano,Βασιλείου, Χαραλάμπους – Λίμπερο: Δαϋίδ.

Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ(D. LETSEV): Shaidullina, Πέτρου Ε. Saini, Πέτρου Ελ., Jenkins, Λάμπρου – Λίμπερο 1: Χριστοφόρου, Λίμπερο 2: Ζακχαίου. – Αλλαγές: Μιχαήλ.

Παίζοντας πάρα πολύ καλό βόλεϊ και κυρίως με πλήρη σοβαρότητα η ΑΕΛ κέρδισε το ΘΟΙ Αυγόρου στο Κλειστό «Νίκος Σολωμονίδης» με 3-0 σετ και έμεινε στη 2η θέση. Κέρδος για την ομάδα του Μασιά η χρησιμοποίηση πολλών νεαρών παικτριών. Το ΘΟΙ Αυγόρου που έκανε καλή προσπάθεια μετά το πρώτο σετ δέχθηκε την ήττα και έμεινε στην 7η θέση. Ο αγώνας κράτησε 62’.


Αποτελεσματική η ΑΕΛ δεν άφησε περιθώρια στο φιλότιμο ΘΟΙ Αυγόρου. Στο πρώτο σετ οι «γαλαζοκίτρινες» κέρδισαν με 25-07 σε 16’. Στο δεύτερο σετ ο κ. Μασιάς είδε στον πάγκο του βάζοντας τις νεαρές Κατσουνωτού και Οικονομίδου με το ΘΟΙ Αυγόρου να είναι κάπως ανταγωνιστικό, αλλά η κέρδισε με 25-17 σε 23’.


Στο τρίτο σετ η ΑΕΛ δεν έπεσε… στην παγίδα της χαλαρότητας και ολοκλήρωσε τον αγώνα με άλλο ένα νικηφόρο σετ με 25-18 σε 23’.


ΑΕΛ (ΣΤ. ΜΑΣΙΑΣ): de Souza Moreira, Dudnikova, Πεχλιβάνη, Stediile, Παύλου, – Λίμπερο: Στεφανίδη – Gryban –Aλλαγές: Κατσουνωτού, Οικονομίδου, Κοκκή, Θεοδοσίου


ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ (ΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ): Χρίστου, Jojic, Zυμαράκη,Ευσταθίου, Λουκά, Μιχαήλ – Λίμπερο: Παπαδοπούλου – Αλλαγές: Κάρυου, Όθωνος.

Απομακρύνθηκε στο παρόν στάδιο από την «καυτή ζώνη» του υποβιβασμού η ΑΕΚ. Την Τρίτη κέρδισε στο ντέρμπι της ουράς την Ομόνοια με 0-3 σετ και με 09 βαθμούς έχει διαφορά ασφαλείας επτά πόντων από την 8η αντίπαλό της. Το παιχνίδι είχε το δικό του ενδιαφέρον, αλλά οι Λαρνακείς είχαν τον τρόπο να ξεφεύγουν και να επικρατούν στα τρία σετ. Η Ομόνοια μετά τη νίκη επί του UCLan ΘΟΙ Αυγόρου αντιμετώπισε την ΑΕΚ στο Κλειστό «Νεάπολη – Επιστροφή» που χρησιμοποίησε ως έδρα αυτή τη φορά, αλλά δεν είχε διάρκεια.

Μετά το αρχικό 08-07 για την Ομόνοια η ΑΕΚ ήταν ανώτερη και επιβλήθηκε εύκολα στο πρώτο σετ 14-25 σε 22’. Το ίδιο πάνω – κάτω σκηνικό και στο δεύτερο σετ με την ΑΕΚ να προηγείται 08-15 και να κερδίζει εκ νέου 14-25 σε 24’ και να αυξάνει σε 0-2 το προβάδισμά της.

Στο τρίτο σετ οι «κιτρινοπράσινες» του Χρ. Αμύρωτου βρέθηκαν στην πρωτοπορία με 08-11, την οποία αύξησαν σε 11-16 και με σερί 02-09 κέρδισαν με 13-25 σε 18’ γράφοντας το 0-3 σε 62’.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Ν. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ): Κωνσταντίνου, Μαργιόλα, Popolitova, Κλατσιά, Macklasky, Παπασάββα – Λίμπερο: Τσίρακου – Αλλαγές: Φότσιου.

ΑΕΚ (ΧΡ. ΑΜΥΡΩΤΟΣ): Scott, Β. Χαραλάμπους, Στυλιανού Ν., Δημητρίου,Slankamerac, Iωάννου – Αλλαγές: Στεφάνου – Λίμπερο: Mοσφιλιώτη.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τι έβαλε! Το ασύλληπτο εκτός ισορροπίας τρίποντο και φάουλ του Ντε Κολό πίσω από κέντρο
Οδοστρωτήρας αλλά μόνος ο Αντετοκούνμπο, ηττήθηκε στην Νέα Ορλεάνη
Κι όταν όλοι είπαν έχασε ο Ολυμπιακός, ο Γουίλιαμς-Γκος έκλεισε το μάτι στον Μπαρτζώκα...
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ευρωπαϊκές χώρες θα στείλουν στρατό στη Γαλλία για έξτρα μέτρα ασφαλείας
Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ