Home TOP NEWS Post Game: Αποτελεσματική και βελτιωμένη, παρά τα λάθη

Post Game: Αποτελεσματική και βελτιωμένη, παρά τα λάθη


Την νίκη με 3-1 πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ απέναντι στην ΑΕΛ σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί μεν δάφνες ποιότητας, αλλά είχε τέσσερα γκολ και ενδιαφέρον στο πως εξελίχθηκε το σκορ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιάστηκε βελτιωμένη αλλά και πιο αποτελεσματική σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στη Σαλαμίνα. Δεν έλειψαν τα λάθη  που όμως στο τέλος της ημέρας δε στοίχισαν και αυτό που μένει είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Η ομάδα μας μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και κατάφερε πριν το πρώτο ημίωρο να προηγηθεί με 1-0 μετά από ριμπάουντ του Μαρίνου Τζιωνή σε πλασέ του Ραμίρεζ μόλις στο 24′. Η ΑΕΛ ακολούθως πίεσε για να ισοφαρίσει και είχε αρκετές προϋποθέσεις για να δημιουργήσει ευκαιρίες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κράτησε το υπέρ της προβάδισμα παρά τα όποια λάθη έγιναν και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την ομάδα της Λεμεσού. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος του πρώτου μέρος και η ομάδα μας πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.

Το «ζουμί» του αγώνα ήταν στο β’ ημίχρονο εκεί όπου είχε και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Οι φιλοξενούμενοι έψαχναν το γκολ και παρότι είχαν προϋποθέσεις να το πράξουν, δεν πραγματοποίησαν πολλές ευκαιρίες, όπως ακριβώς και στο πρώτο μέρος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κρατούσε το υπέρ της προβάδισμα παρά την πίεση της ΑΕΛ, ενώ είχε και ευκαιρίες να τελειώσει το ματς με τις πολλές αντεπιθέσεις που έκανε, καθώς η Λεμεσιανή ομάδα έμενε ψηλά και είχε κενά πίσω. Αφού δεν ήρθε το δεύτερο γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ήρθε αυτό της ισοφάρισης από την ΑΕΛ, μετά από το γλίστρημα του Γκαφούρ, κάτι που έδωσε στην ευκαιρία στον Ντα Σίλβα να δώσει έτοιμο γκολ στον Γουίλερ.

Η ουσία όλου του αγώνα ήταν η επόμενη φάση και η άμεση απάντηση της ομάδας μας με το τέρμα του Ραμίρεζ. Οι «πράσινοι» δεν επηρεάστηκαν από την ισοφάριση και μετά από ένα λεπτό πήραν κεφάλι στο σκορ. Προς το τέλος του αγώνα ήρθε και ένα τρίτο γκολ, από τον Ματ, που κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα μας.

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε βελτιωμένη από τον αγώνα με τη Σαλαμίνα και το κυριότερο πιο αποτελεσματική. Δεν έλειψαν τα λάθη όμως για ακόμη ένα παιχνίδι και ευτυχώς δεν επηρέασαν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να κυνηγάει σε κάθε αναμέτρηση τη νίκη, παρόλο που βρίσκεται εκτός στόχων και σήμερα έκανε την αρχή. Το ζητούμενο είναι να έχει και συνέχεια…