Home TOP NEWS Επαφές σε προχωρημένο στάδιο

Επαφές σε προχωρημένο στάδιο


Ο Νεόφυτος Λάρκου, στην πρόσφατη δημοσιογραφική διάσκεψη Παπασταύρου, αναφέρθηκε σε τέσσερις περιπτώσεις παικτών με τους οποίους είναι σε προχωρημένο στάδιο οι επαφές. Ήδη η ΟΜΟΝΟΙΑ έκλεισε την απόκτηση του Τιάγκο από την Νέα Σαλαμίνα ενώ μέσα σε όλο αυτό το διάστημα, από εκείνη την ημέρα μέχρι σήμερα, υπήρξε σημαντική πρόοδος σε ότι αφορά στις διαπραγματεύσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Αναφερθήκαμε πρόσφατα στην ανάγκη η ομάδα να αποκτήσει πρωτοκλασάτους παίκτες σε όλες τις θέσεις, παίκτες οι οποίοι θα έρθουν για να κτυπήσουν άμεσα την πόρτα της εντεκάδας και να ανεβάσουν επίπεδο την ΟΜΟΝΟΙΑ. Βέβαια Λάρκου και Ταραπουλούζης γνωρίζουν πολύ καλύτερα από τον καθένα τι χρειάζεται το ρόστερ και ενώ η μεταγραφική περίοδος ανοίγει σε μερικές μέρες (9 Ιουνίου) είμαστε εν αναμονή εξελίξεων.

Έχουν ήδη γίνει αρκετές επιλογές για παίκτες με τους οποίους η διοίκηση βρίσκεται σε επαφή, θα έχει σίγουρα λόγο και ο νέος προπονητής στα των μεταγραφών από την ημέρα που θα αναλάβει και όσο κι αν ακούγεται υπερβολικό θα πρέπει να γίνουν οι σωστές κινήσεις για να αλλάξει επιτέλους η αγωνιστική εικόνα της ομάδας.