ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Tσίπρας «προχωράει» το Athens Alive!

Η κυβέρνηση θα βγάλει σήμερα ανακοίνωση για το Athens Alive, τη στιγμή που ο πρωθυπουργός το παίρνει πάνω του και έχει πρόθεση να προχωρήσει τις εξελίξεις με συντελεστή δόμησης 0,6.

O Tσίπρας «προχωράει» το Athens Alive!

Μετά τη συνάντηση που είχε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Αλέξη Τσίπρα, το κλίμα για το Athens Alive ήταν θετικό. Από την πλευρά του κονσόρτιουμ έγινε μια νέα πρόταση με ένα νέο αναθεωρημένο πλάνο, το οποίο περιελάμβανε μείωση του συντελεστή δόμησης κατά 50%. Δηλαδή, από το 1,2 στο 0,6. Αυτό έχει προταθεί στην κυβέρνηση από το Athens Alive.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, φαίνεται να είναι θετικός σε αυτό και σύμφωνα με την εφημερίδα livesport το εξετάζει πολύ σοβαρά. Ωστόσο στη μέση υπάρχει το Συμβούλιο της Επικρατείας το οποίο και θα πρέπει να εγκρίνει τη συγκεκριμένη αλλαγή.

Από την κυβέρνηση θέλουν να δουλέψουν το όλο θέμα νομικά, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με το ΣτΕ και σε περίπτωση που αρχίσουν τα έργα να μη σταματήσουν, όπως είχε γίνει και με τον Βοτανικό.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.473 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εντός της ημέρας αναμένεται ανακοίνωση από την κυβέρνηση. Πάντως, οι άνθρωποι του Γιαννακόπουλου περιμένουν, εκτός των άλλων, και τις όποιες εξελίξεις με τον Παϊρότζ, καθώς βλέπουν μια αρνητική στάση από τον Γιάννη Αλαφούζο να δώσει την ΠΑΕ στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...