Μπαρτζώκας από τη Νάουσα: Κάθε πόλη και χωριό της Ημαθίας θα έχουν την ίδια φροντίδα – Θα κρατήσω ανοιχτά τα πολιτικά μου γραφεία για να είμαστε κοντά καθημερινά

Στη Νάουσα βρέθηκε για ακόμη μία φορά ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Μπαρτζώκας, την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019.

Ο κ. Μπαρτζώκας, επισκέφθηκε την Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΙΚΑ και το ΚΕΠ της Νάουσας, ενώ πέρασε και από επιχειρήσεις της πόλης και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες στα καφέ της περιοχής.

Να σημειωθεί ότι ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ έχει δώσει την δέουσα βαρύτητα σε όλους τους Δήμους της Ημαθίας και λειτουργεί γραφεία στις έδρες τους, τα οποία και θα κρατήσει σε λειτουργία όταν εκλεγεί βουλευτής, όπως έχει δεσμευτεί.

bartzokas astynomia naousa 2

Σε σχετικό σχόλιό του ο Τάσος Μπαρτζώκας αναφέρει:

«Για εμάς που θέλουμε την πρόοδο της Ημαθίας, δεν υπάρχουν διαχωρισμοί και τοπικισμοί. Η Βέροια, η Αλεξάνδρεια, η Νάουσα, ως έδρες των τριών Δήμων της Ημαθίας, αλλά και κάθε χωριό του νομού, θα δέχονται πάντα την ίδια φροντίδα και μέριμνά μας, διότι μόνο αν όλοι μαζί ενεργήσουμε συλλογικά θα έρθει το πολυπόθητο αποτέλεσμα και θα δούμε την Ημαθία να ανθίζει και πάλι. Άλλωστε, όλοι τις ίδιες αγωνίες μοιραζόμαστε και ευελπιστώ μαζί να ζήσουμε από κοινού και τις χαρές μαζί.

Για αυτό το λόγο από την πρώτη μέρα του προεκλογικού αγώνα, όπως άλλωστε έκανα και το 2015, λειτούργησα πολιτικό γραφείο στη Νάουσα, όπως αντίστοιχα και στη Βέροια και στην Αλεξάνδρεια, θέλοντας να έχουμε την ευκαιρία να είμαστε εγώ και οι συνεργάτες μου τα επόμενα χρόνια όσο το δυνατόν πιο κοντά στον κόσμο της Ημαθίας.

Στις 7 Ιουλίου γινόμαστε όλοι μια γροθιά, προσερχόμαστε στις κάλπες και επιλέγουμε τις δυνάμεις της σοβαρότητας και τα πρόσωπα της ανανέωσης…»

bartzokas py naousa2