Σκληρή κριτική σε κυβέρνηση και Τόλκα από Εύα Καϊλή στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στον πρώην ΠΑΣΟΚΟ Άγγελο Τόλκα ο οποίος μπήκε στο κυβερνητικό σχήμα, άσκησε από την Βέροια η Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή. Στο πλαίσιο των προσυνεδριακών εκδηλώσεων, παραβρέθηκε και μίλησε σε κομμαιτκή εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ στην Ελιά.

Μιλώντας για τον Άγγελο Τόλκα αλλά και για τους υπόλοιπους που μετακινήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι στο ΚΙΝΑΛ υπήρχαν πολλά στελέχη που έψαχναν θέσεις ενώ υπάρχουν και άλλοι που περιμένουν την σειρά τους (Ραγκούσης, Δανέλης, Μπίσης κ.α.). "Δεν υπάρχει ντροπή. Πώς γυρνάς στον τόπο σου όταν έλεγες άλλα μια εβδομάδα πριν" είπε για τον κ. Τόλκα.

Επίσης στάθηκε ιδιαίτερα σε στελέχη που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ για να μην ψηφίσουν μνημόνιο στην κυβέρνηση Παπανδρέου και στην συνέχεια ψήφισαν με τον ΣΥΡΙΖΑ νέο αχρείαστο μνημόνιο. 

Αναφερόμενη στο πρώτο μνημόνιο, που έφερε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, είπε ότι υπήρχαν πράγματα που έπρεπε η χώρα να είχε κάνει από μόνη της αλλά και διάφορα άλλα μέτρα που έπληξαν την αξιοπρέπεια των πολιτών.

Στην κριτική της για την κυβέρνηση, αναφέρθηκε στην επιβολή των κάπιταλ κοντρόλ, στην ψήφιση αχρείαστου μνημονίου αλλά και στους χειρισμούς της στο Σκοπιανό και αναφέρθηκε σε ύποπτες συναλλαγές και χαλαρές συνειδήσεις. 

Τέλος μίλησε για μια σειρά παρεμβάσεις της στην ΕΕ που ήταν υπέρ των Ελλήνων πολιτών. 

Αναφορικά με την εσωκομματική διαδικασία, για το συνέδριο από την Ημαθία θα εκλεγούν 34 σύνεδροι, 18 από την Βέροια, 12 από την Αλεξάνδρεια και 4 από τη Νάουσα. Εκλογές θα γίνουν μόνο αν οι υποψηφιότητες είναι περισσότερες από τις θέσεις των συνέδρων της Ημαθίας.

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη την ομιλία της

 

{jlex}flickr:72157676763525457{/jlex}