Ημερίδα με θέμα «Επικοινωνία στο σχολικό περιβάλλον» πραγματοποιήθηκε στην Αλεξάνδρεια

Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην βιβλιοθήκη του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας Επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα «Επικοινωνία στο σχολικό περιβάλλον».

Την επιμόρφωση διοργάνωσαν ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Ηλεκτρονικών ΠΕ84 του 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κ. Μακεδονίας, Παιδαγωγικά και Επιστημονικά υπεύθυνος του  Γυμνάσιου Καβασίλων Ν. Ημαθίας, Νικόλαος Χασιώτης σε συνεργασία με τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ 86  Μπαμπαλώνα Ελένη Παιδαγωγικά και Επιστημονικά υπεύθυνη του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας  και του Γυμνασίου Καβασίλων.

Ομιλητής ήταν ο ακαδημαϊκός, επίκουρος καθηγητής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος κ. Κοτζαϊβάζογλου Ιορδάνης ο οποίος αναφέρθηκε σε θέματα επικοινωνίας μεταξύ καθηγητών μαθητών δίνοντας συγκεκριμένα παραδείγματα και αντλώντας στοιχεία από τη Λογοτεχνία και τη Φιλοσοφία. Ο ομιλητής κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των ακροατών καθηγητών και λειτούργησε ως εμψυχωτής της ομάδας. Οι καθηγητές αναγνώρισαν τη χρησιμότητα του λόγου του και εξέφρασαν την άποψη ότι θα ήθελαν οι επιμορφωτικές αυτές προσπάθειες να συνεχιστούν και στο μέλλον.