ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Επέτειος ή επαίτιος του Μαρίνου Γαλανάκη

0

Γράφει ο Μαρίνος Γαλανάκης

Με την ευκαιρία της 25ης του Μάρτη, ας ξεκαθαρίσομε στο μυαλό και στη συνείδηση μας τι εορτάζομε από πλευράς Εθνικής οι τωρινοί Έλληνες εφέτος.

Μια κι από τη θρησκευτική πλευρά συζήτηση δε χρειάζεται, αφού τα γεγονότα είναι πιστοποιημένα κι από την Παγκόσμια Ιστορία και δεν αμφισβητούνται ούτε από ομόδοξους, ούτε από ετερόδοξους, ούτε από αλλόδοξους.  Κι όσοι πιστοί, προσέλθετε στους Ναούς της Ορθοδοξίας να τιμήσετε την Θεοτόκο. Αυτό «τον καθαρότατο Ναό του Σωτήρος»,  αν και δεν έχει ανάγκη να τιμηθεί από μας. Αλλά όμως επιβάλλεται σ’ εμάς η απόδοση τιμής, προσκύνησης, ευγνωμοσύνης, στην  αγνή Μητέρα του Φωτός.

Και όχι μόνο, αλλά να ευχαριστήσομε  το Θεό, για την ευδοκία Του. Να  εκφράσομε στον αληθινό Σωτήραμας την ευγνωμοσύνη, την πίστη, την ελπίδα και την  αφοσίωσή μας. Δεν έχει βέβαια καθόλου ανάγκηΕκείνος από τις δικές μας ευχαριστίες και τιμές. Εμείς έχομε ανάγκη, καθήκον και υποχρέωση, να Του δείξομε την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μας, τουλάχιστο, για την άκρα ταπείνωση και συγκατάβαση της Θεότητας, για τη σωτηρία του Ανθρώπου.

Από πλευράς Εθνικής τώρα, τι τιμούμε κ εορτάζομε;

Την  196η επέτειο της Εθνικής παλιγγενεσίας!

Ή, μήπως την 196η επέτειο της επαιτείας. Της «Εστιλβωμένης Δουλείας» στους βαρβάρους της Δ. Ευρώπης, στην οποία περιπέσαμε με την αποτίναξη του βάρβαρου ζυγού της Ανατολής;

Από τότε επαιτούμε από αυτή τη βάρβαρη Δύση την επιβίωσή μας, σαν αισχροί κι αναξιοπρεπείς διακονιάρηδες, όπως μας προβάλλουν στα μάτια των Ευρωπαίων τα «καλιαντρά» του Εβραιοσιωνισμού.

Ο Εβραιοσιωνισμός, που Κυβερνούσε και με τους Σουλτάνους της Ανατολής, εξακολουθεί να Κυβερνά στην Ελλάδα και με τους Σουλτάνους της Δύσης. Και, ενώ βυζαίνει από το 1823 κι απομυζά την παραγωγή και την ικμάδα του Ελληνισμού, οι Έλληνες έχομε καταντήσει να επαιτούμε από αυτόν την επιβίωσή μας!!

Δουλεύομε, παράγομε και το μόνο που καταφέρνομε είναι ν’ ανακυκλώνομε το ίδιο χρέος! 190 τόσα χρόνια επαιτούμε, από αυτόν ουσιαστικά, την επιβίωσή μας, ενώ αυτός είναι που, εισπράττει συνεχώς κι αδιαλείπτως τα όσα μας είναι αρκετά, για να ζούμε χωρίς οικονομική στήριξη από κανένα!

Κι αυτό οφείλεται στους Εβραιόδουλους Μασόνους Γραικύλους Κοτζαμπασήδες συνεργάτες του. Αυτοί οιΜασόνοι συνεργάτες της Δύσης δεν απέβαλαν τον Κοτζαμπασισμό της τουρκοκρατίας. Μπολιάστηκαν από τους απόγονους κ επίγονους των συνεργατών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας κ εξακολουθούν να βουλεύονται με απαράλλαχτη τη νοοτροπία του κοτζαμπασισμού.

Αν δε φροντίσετε ν’ απαλλαγούμε από αυτούς, Σωτηρία μην περιμένετε. Εχτός κι αν ο Θεός μας λυπηθεί γι’ άλλη μια φορά, και μας βοηθήσει ν’ απελευθερωθούμε κι από τον αισχρό Εβραιοσιωνισμό, όπως μας βοήθησε κι απελευθερωθήκαμε από τον ατιμωτικό ζυγό της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Πως όμως να μας βοηθήσει, όταν εμείς δείχνομε περιφρόνηση τουλάχιστον προς Εκείνο, που αποδειγμένα υπήρξε Σωτήρας μας και όχι μόνο δικός μας.

Ανεβάζομε τη μια Σωτήρα μας, τον πουλημένο στον Εβραιοσιωνισμό  Μασόνο Εβραιοέλληνα αγγλόφιλο Ελευθέριο Βενιζέλο, που αποδέχτηκε την εκτέλεση της Μικρασιατικής εκστρατείας του 1919. Επέφερε στην Ελλάδα μεγάλη συμφορά. Κατέληξε στην   απώλεια της Μικρασίας και του Πόντου. Στη Γενοχτονία των Ελλήνων αυτών των περιοχών. Στην απώλεια της Β. Ηπείρου και της Α. Θράκης. Στην πρόκληση του μεγάλου προσφυγικού προβλήματος στην Ελλάδα. Και φυσικά όχι μοναχός του. Είχε και συμπαραστάτες στο έργο του. Και όμως του στήνομε ανδριάντες και δίδομε τ’ όνομά του σε δρόμους, πλατείες κι αεροδρόμια!

Ανεβάζομε την άλλη ως Σωτήρα,  τον άλλο πουλημένο στον Εβραιοσιωνισμό Μασόνο γερμανόφιλο καταδότη Καραμανίτη Κων. Καραμανλή, και του στήνομε ανδριάντες. Τίνος; Αυτού, που εκποίησε στα1961 την Κύπρο υπέρ των συμπατριωτών του Τούρκων κ εκχώρησε την Ελλάδα στο σύνολό της στονΕβραιοσιωνισμό, εντάσσοντάς την στην τότε Ε.Ο.Κ.! Κ επανήλθε 24.7.1974, για να ολοκληρώσει την προδοσία. Ενώ, ο Ελληνικός Λαός διαλαλούσε διαμαρτυρόμενος «Ε.Ο.Κ. και ΝΑΤΟ,  το ίδιο Συνδικάτο! Αλλά…

Στον πραγματικό Σωτήρα μας όμως Ιησού Χριστό, ούτε την από τον απελευθερωτικό Αγώνα υπόσχεση τουΈθνους δεν τηρήσαμε. Και όσες φορές έγινε προσπάθεια για την ανέγερση Ναού, σ’ ένδειξη τιμής κ ευγνωμοσύνης προς Αυτόν τον πραγματικό Σωτήρα, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν τα ξεκοκάλισαν τσανάκια του Εβραιοσιωνισμού. Όπως έκαμαν και τα παλικάρια της Εβραιοσιωνιστικής Χούντας (1967-1974), που το ψεύτικο «σλόγκαν», που είχε αναρτήσει σημαία της, ήταν «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών»,αλλά «Καθολικώς διαμαρτυρομένων», όπως επιτυχώς συμπλήρωσε ο έτερος των συμβαλλομένων, που τον εγκατέστησαν  το 1944 Πρωθυπουργό στην Ελλάδα του Σκόμπυ τα κανόνια. Κ ενέχεται κι αυτός στην εγκαθίδρυση της Χουντικής ατραξιόν στη διακυβέρνηση της Ελλάδας, σκεπτόμενος ως κοτζαμπασής.

Δεν έχει ανάγκη βέβαια ο Θεός μας από Ναούς! «Ούτος ουρανού και γης Κύριος υπάρχων, ουκ εν χειροποιήτοις ναοίς κατοικεί, ουδέ υπό χειρών ανθρώπων θεραπεύεται, προσδεόμενός  τινος, αυτός διδούς πάσι ζωήν, πνοήν και τα πάντα…

…Γένος ουν υπάρχοντες του Θεού, ουκ οφείλομεν νομίζειν χρυσώ ή αργύρω ή λίθω, χαράγματι τέχνης και ενθυμήσεως ανθρώπου το θείον είναι όμοιον.» (Πράξεις των Αποστόλων, ιζ’. 24,25, 29. σελ. 392/393.).

Για τους πιστούς όμως είναι μια ικανοποίηση. Τρόπος εκδήλωσης του οφειλόμενου χρέους, του σεβασμού, και της λατρείας του Ελληνισμού προς το Θεό του…

 Λεφτά όμως υπάρχουν και, παρά το διακονιλίκι του Ελληνισμού, στήνεται κι αποπερατώνεται με ταχείς ρυθμούς μεγαλεπήβολο Τέμενος στην Πρωτεύουσα της Χριστιανικής Ελλάδας, σε τιμή και δόξα τουΑλλάχ!

Εεε, αυτό κι αν αποτελεί προσβολή προς τον αληθινό Θεό, αλλά και πεισματικό ξεφτίλισμα προς τους Χριστιανούς! Πεισματικό, από τους οπαδούς του εφαρμοζόμενου στο «Εντερούν» κι όπου αλλού, «Οθωμανικού Δικαίου». Αυτούς, που είδαμε και πάθαμε πολλά, ώσπου να  ξεφορτωθούμε. Αλλά τώρα είναι καλοδεχούμενοι και με τιμές, από τους «πονόψυχους» Μασόνους πρωτομάστορες στην οικοδομή του οίκου του Προφήτη από Τέκτονες Έλληνες κοτζαμπασήδες. Γιατί αυτό επιτάσσει ο Εβραιοσιωνισμός!

 Αυτός, που αποβλέπει να νουθετήσει τους Χριστιανούς Έλληνες, με την εποίκιση της Ελλάδας απόΜωαμεθανούς, όπως φιλοδόξησαν κ οι Βενετσιάνοι και την εποίκισαν με σόγια δικά τους. Κι αυτοί, καθοδηγούμενοι από το Σιωνισμό. Αλλά και να υλοποιήσει τα εκπονημένα σχέδια του Παντουρκισμού.Σχέδια, των οποίων την εφαρμογή δεν έπαυσε να επιδιώκει από το τελευταίο μισό του 19ου αιώνα. Κ η επιδίωξή του αυτή συνέβαλε  στις αποφάσεις του Συνεδρίου του Βερολίνου του 1878. Κι αυτών αποτέλεσμα ήταν η καταδίκη της Κρήτης να υποστεί  παράταση 20/χρονης σκλαβιάς από τους Οθωμανούς.Και τούτο, για να μη δυσαρεστηθεί ο Εβραίος Σιωνιστής Πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντ Ισραέλ, λόρδος του Μπίκοσφιλντ. Και να μη θιγούν τα συμφέροντα της Βρετανίας και του Εβραιοσιωνισμού στη Μέση και την Εγγύς Ανατολή. Σχέδια, για την εφαρμογή των οποίων γκαρίζει ασταμάτητα κατά το παρόν, ο νεόκοπος παντουρκιστής επίδοξος Σουλτάνος.

Γι’ αυτό και, όπου δεν υπήρχαν Τζαμιά, για ν’ αναστηλώσουν τα Μασονοκρατούμενα πολιτιστικάΣωματεία, τους χτίζουν καινούρια οι Μασονικές Κυβερνήσεις της Ελλάδας, αντί να κατεδαφίσουν και τα παλιά, όπως καταδάφιζαν τους Χριστιανικούς και συνεχίζουν την ταχτική τους οι Μωαμεθανοί! Εξάλλου αρκετά από αυτά τα Τζαμιά, προϋπήρξαν Ναοί της Ορθοδοξίας.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά και με τρόπο υβριστικό προς τον πραγματικό Σωτήρα μας, λοιδορείται  η Εκκλησία Του και αποχωρίζεται συνταγματικά από το Κράτος των Μασόνων υπηρετών του Εβραιοσιωνισμού.Κράτος, που πριν ακόμη πάρει Νομική υπόσταση, η «εν Τροιζήνι (Δαμαλά)» Εθνική Συνέλευση της5.5.1827  έδωσε το «Πολιτικόν Σύνταγμα της Ελλάδος», που αρχίζει με το: «Εν ονόματι της Αγίας και Αδιαιρέτου Τριάδος». Και στο περί Θρησκείας,   Κεφ. Α΄, αυτού, αναγράφει:

«Καθείς εις την Ελλάδα επαγγέλλεται την θρησκείαν του ελευθέρως, και διά την λατρείαν αυτής έχει ίσην υπεράσπισιν. Η δε της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας του Χριστού είναι Θρησκεία της Επικρατείας (Βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων).   

  Κατόπιν, μετά την ίδρυση του «Ανεξάρτητου Ελληνικού Κράτους, οι Καταστατικοί Χάρτες, που εναλλάχτηκαν σ’ αυτό, προβλέπουν:

Κατά το άρθρον 1 του Συντάγματος 1843/1911, όπως αυτό αναθεωρήθηκε από την Κυβέρνηση Ν. Πλαστήρα και ίσχυσε από την 1.1.1952 :

«Η επικρατούσα θρησκεία εν Ελλάδι είναι η της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, πάσα δε άλλη γνωστή  θρησκεία είναι ελευθέρα και τα της λατρείας αυτής τελούνται ακωλύτως υπό την προστασίαν των νόμων, απαγορευομένου του προσηλυτισμού και πάσης άλλης απεμβάσεως κατά της επικρατούσης θρησκείας.» (ό.π.)

 Κατά το Σύνταγμα, που προήλθε από την αναθεώρηση της 27.6.2008, επί Πρωθυπουργίας Κ. Καραμανλή,το περί Θρησκείας Άρθρο πήρε το Νο 3, και γράφει:      

    «1.Επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού…».

Ότι αφορά δε στην προστασία της Επικρατούσας αυτής θρησκείας, Δηλαδή το: «απαγορευομένου του προσηλυτισμού και πάσης άλλης απεμβάσεως κατά της επικρατούσης θρησκείας.», που επαναλαβαινόταν από το Σύνταγμα του 1843 ως αυτό του 1952, δεν υπάρχει. Αφαιρέθηκε.( Βλ. το Σύνταγμα της Ελλάδας ΦΕΚ, Α/120/ 27.6.2008).                               

Από τον Ιούνη του 2008, λοιπόν, η επικρατούσα Ανατολική Ορθόδοξη  Εκκλησία του Χριστού, δεν προστατεύεται από την Ελληνική Πολιτεία. Κ η άρση της προστασίας έγινε, με την ανοχή και την αποδοχή της  Ηγεσίας της Εκκλησίας αυτής. Ύστερ’ από την παράλειψη αυτή, «νομιμοποιείται» κ ο διωγμός, που υφίσταται από την ίδια την Πολιτεία σήμερα, σε αντίθεση με την προστασία, που της παρεχόταν ως τότε.

Έτσι λοιπόν, επήλθε «συνταγματικά» κ επίσημα και το «σχίσμα» Πολιτείας – Εκκλησίας. Αφού πρώτα:

Η κρατούσα Πολιτεία δήλωσε άθεη. Και απέδειξε πως, όχι μόνο δε συμπορεύεται με το Χριστό, αλλά λατρεύει το Διάβολο και συμπράττει μαζί του. Άρα δεν είναι άθεη, έχει το θεό της, που αυτός αποτελεί και είναι χτίσμα του Αληθινού Θεού. Πνεύμα, που διαχώρισε τη θέση του από τον λοιπό Πνευματικό Κόσμο, εξέπεσε από τις τάξεις των Αγίων και Καθαρών Πνευμάτων και ως έκπτωτος αποτέλεσε ακάθαρτο Πνεύμα ολέθριο για τη Δημιουργία, το  μάλιστα στρεφόμενο κατά της Ανθρωπότητας.

Ωστόσο η Πολιτεία επέβαλε την έξωση από το αναλυτικό πρόγραμμα των Σκολειών  της δογματικής διδασκαλίας της ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας. Αντικατέστησε το μάθημα των Θρησκευτικών, μεΘρησκειολογία! Για να διδάξει τους Έλληνες εξ απαλών ονύχων το Βουδισμό, τον Ινδουισμό, το Σατανισμόκαι ό,τι άλλο, στο οποίο διαπρέπει ο Σιωνισμός, έως και του κανιβαλισμού. Τρόπος και μέθοδος διαίρεσης και κατακερματισμού της Ενότητας, Ομοψυχίας και Συγκρητισμού των Ελλήνων. Όμως ωστόσο, οι αρετές αυτές είναι που έκαμαν τους Έλληνες να διακρίνονται στα πεδία των μαχών και της ανάπτυξης  και να ξεχωρίζουν από τις άλλες Κοινωνίες. Κι όχι ο στημένος διασπαστικός Εβραιοσιωνιστικός ανταγωνισμός.

Αυτή ‘ναι η «Νέα Τάξη», που φιλοδοξείτε να επιβάλλετε στους Έλληνες και να μεταβάλετε την Ελλάδα σε σκυλάδικο, όπως ήδη έχετε μεταβάλλει τη Βουλή των Ελλήνων σε Χάβρα των Ιουδαίων;

 Κατεβάσατε από τις αίθουσες διδασκαλίας και απονομής δικαιοσύνης τις εικόνες του Θεανθρώπου Ιησού.Αφαιρέσατε την αναγραφή θρησκεύματος από τις ταυτότητες των Ελλήνων. Κατάργησατε τον ομαδικό εκκλησιασμό των μαθητών. Καταργήσατε την πρωινή προσευχή στα Σκολειά, όπως έχετε καταργήσει προ πολλού χρόνου και την καθημερινή έπαρση-υποστολή της Σημαίας. Λεηλατήσατε τις περιουσίες των Μοναστηριών και με τη νέα δασική χατρογράφηση προσπαθείτε να φτωχοποιήσετε και την Εκκλησία στο σύνολό της, ώστε ο φτωχός Χριστιανός να μην έχει «αποκούμπι ουτ’ ένα πιάτο φαγητό ακ μέρους της Εκκλησίας…

Και μένει ακόμα η κατάργηση του Σταυρού από την Ελληνική Σημαία κ η αντικατάστασή του με τοπεντάχτινο αστέρι. Αυτό το έμβλημα του Εβραιοσιωνισμού. Αυτό, που παραπέμπει στην τραγόμορφη κεφαλή του  Μπαφομέθ ή Μαϊντρέγια ή Σατανά. Του θεού, που λατρεύει ο Εβραιοσιωνισμός κι αποτελεί τον πνευματικό καθοδηγητή του. Αυτόν, που λατρεύεται ως θεός και από τη Μασονία, όπως σε πολλά άρθρα μου έχω επισημάνει και καταγγείλλει.

Σήμερα λοιπόν,  βρισκόμαστε και πάλι εν όψει Τουρκικής απειλής πολέμου και διεκδίκησης τμημάτων της Ελληνικής Επικράτειας από το επίδοξο Σουλτάνο.

Ενώ εμείς εκβάλλομε κραυγές περί Μνημονίων, εκφωνούμ’ επιμνημόσυνους λόγους στη μνήμη της απώλειας της Εξουσίας, της Ανεξαρτησίας, της Ελευθερίας, και παντός υλικού αγαθού, είτε αυτό αποκαλείται σύνταξη, είτε μισθός, είτε μεροκάματο αξιοπρέπειας, είτε ακίνητο, είτε κινητό, που μας εξασφάλιζε βίο υγιά και μακροημερεύοντα και προετοιμαζόμαστε για την εις άδου κάθοδον του Κυρίου και την δική μας.

Κατά την ώρα, που η απειλή πολέμου και κατακερματισμού της Ελλάδας εκτοξεύεται εναντίον μας, εμείς έχομε στραμμένη την προσοχή μας στις στημένες διαπραγματεύσεις. Συρόμαστε από τους υπηρέτες του Εβραιοσιωνισμού σ’ αυτές, όπως οι Έλληνες Μικρασιάτες στην έρημο της Κεντρικής Μικρασίας, όπου άφηναν δολοφονούμενοι μαρτυρικά τα κόκκαλά τους!

 Συρόμαστε σ’ ένα παιγνίδι μακάβριο. Στημένο από το Σύστημα. Παιγνίδι, που ευνοεί την εξόντωσή μας και την απογύμνωση της Ελλάδας από κάθε Ελληνικό και Χριστιανικό ιδανικό και από αυτούς τούτους τους Έλληνες, χωρίς και να το συνειδητοποιούμε.

Έτσι έχει αποσπαστεί από κάθε άλλο σημαντικό Εθνικό,  Θρησκευτικό και Κοινωνικό Θέμα η προσοχή μας. Και μένει επικεντρωμένη στο άτιμο ελεεινό εκδικητικό παιγνίδι των Εβραιογερμανών, ενώ η κεραμίδα θα πέσει πιθανό  στο κεφάλι μας από άλλη κατεύθυνση.

Όποιου προβλήματος χρονίζει εξεπίτηδες η επίλυση και σύρεται από βδομάδα σε βδομάδα, από μήνα σε μήνα κι από χρόνο σε χρόνο, με την εφεύρεση αδικαιολόγητων αιτιάσεων,  να γνωρίζετε πως: η μέθοδος είναι ταχτική του Εβραιοσιωνισμού. Η επίλυση αναβάλλετε, γιατί επιφέρει κέρδη σ’ αυτόν και προκαλεί μεγαλύτερη ζημιά στον απέναντί του. Και με κάθε αναβολή, επιφέρει και καταπίεση πιο ισχυρή. Εκβιασμό πιο μεγάλο,  για την αποδοχή της θέλησης του Εβραιοσιωνισμού. Είναι αντίληψη φασιστική των ολοκληρωτικών αντιδημοκρατικών Συστημάτων, της ασυζητητί επιβολής της θέλησης του Διχτάτορα.

 Τι κάθεστε λοιπόν και συζητείτε εμπαιζόμενοι και φενακιζόμενοι και δεν πετάτε στα μούτρα τους τις κάλπικες και παραπλανητικές κούφες και παράλογες αιτιάσεις κι απαιτήσεις και να προχωρήσετε στο νοικοκύρεμα της Ελλάδας;

Θα εορτάσομε λοιπόν την 196η  επέτειο της Παλιγγενεσίας ή της «Εστιλβωμένης Δουλείας», με την αναμονή της οσονούπο πλησιαζούσης παντελούς …ξευτίλας;  Με την πιθανή οργάνωση  κ εκδηλώσεων επαναστατικών δρώμενων. Μασονικών εξάρσεων. Συμμαχικών διαταραχών. Ομοφυλοφιλικών τύπου «Εντερούν» τάσεων. Πολιτιστικών φαινομένων. Έξαρση αγορών ακινήτων από …Τούρκους. Πολλαπλασιασμό αφίξεων προσφύγων και μεταναστών.  Ύψωση σημαιών της υποτελούς Κρητικής Πολιτείας!   Πολιτικών εκπτώσεων κ επιπτώσεων. Και λοιπά όμορφα κι ωραία, όπως: Οι απεργιακές κινητοποιήσεις, δίκην εκφοράς του λειψάνου της Πατρίδας! Ακόμη και την άφιξη  του …Βασιλιά Παύλο του Β΄!!  Και μάλιστα συνοδεόμενου κι από δαφνοστεφανωμένη και πολύπαθη Β. Ήπειρο!! Έτσι, για να μας εμψυχώσει! Να μας εγκαρδιώσει! Και να μας δείξει πόσο πολύ εχτιμά την Οικογένεια ο Εβραιοσιωνισμός! Τέτοιοι μαλα… ματένιοι μαστραπάδες  είμαστε.  Τι να πώ τώρα; Τι να πω;

Ποιος στο χάλι μας, ρε παιδιά!  Ποιος στο χάλι μας!...

Ποιος θα χαρίσει ένα «Εντερούν» για τους «γκουλεμά» της Βουλής;! Ύστερα μάλιστα κι από την επιτυχή τηλεθέαση του «Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή»! Και την παροχή άφθονης ψυχαγωγίας κ ενημέρωσης γύρω από τη «κουλτούρα» της Οθωμ. Αυτοκρατορίας. Και πιστεύω να καταλαβαίνετε σε τι αποβλέπουν οι προβολές των τουρκικών «σίριαλ» από τους νοσταλγούς του τουρκικού πολιτισμού  και της τουρκικής παράδοσης κ εθιμοτυπίας…

Και να σκεφτείτε ότι, σε τέσσαρα χρόνια θα πανηγυρίσομε τον εορτασμό του δεύτερου χρυσού Ιωβηλαίου Ίδρυσης του Ελεύθερου Ανεξάρτητου Ελληνικού Κράτους υπό την Υψηλή Προστασία των Μεγάλων Ευρωπαϊκών Δυνάμεων και των Η.Π.Α., του ΝΑΤΟ και του ΟΗΕ. Και όλων αυτών υπό την ευγενή χορηγία του Εβραιοσιωνισμού!!!

Ποιοι θα μοστράρετ’ Επίσημοι κατά τις παρελάσεις; Ποιοι θα σταθείτε στην εξέδρα των «Επισήμων» σα γύφτικα σκεπάρνια; Οι διώχτες του Χριστού Νέρωνες και Καλιγούλες ανεγκέφαλοι κ οι προδότες του Ελληνισμού Κοτζαμπασήδες οικονομισάριοι;

Να συμπληρώσετε τότε τα «παζλ» στα «πάνελ» και μ’ ένα Ραβίνο κ ένα Ιμάμη, αφού Ραβίνοι κ οι Ιμάμηδεςπιστεύετε πως ήταν αυτοί, που στήριξαν κ ευλόγησαν τον Απελευθερωτικό Αγώνα των Ελλήνων κ  έχυσαν το αίμα τους για «του Χριστού την πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία». Αφού,  εσείς συντάσσεστε με αυτούς που επιδιώκουν την υποδούλωση του Έθνους μας και την κατάλυση τηςΘρησκείας του. Να μη βρεθεί, είθε να μη βρεθεί, Ορθόδοξος Αρχιερέας να σταθεί δίπλα στους διώχτες τουΧριστού! Στους αρνητές πίστης στο Σωτήρα του Ελληνισμού και στους συντελεστές της υποταγής τουΕλληνικού Έθνους, Κοτζαμπασήδες. Αυτούς, τους βλάστημους της Μνήμης των Αγίων Δέκα της Κρήτης και των Αγίων Τεσσάρων του Ρεθέμνους, που προτίμησαν κ έχυσαν το αίμα τους, παρά ν’ αρνηρθούν την πίστη τους.

Ας περιοριστούν οι Αρχιερείς της του Χριστού Ορθόδοξης Εκκλησίας στην τέλεση της Δοξολογίας προς τονΣωτήρα Θεό κ οι Ορδόδοξοι Χριστιανοί ας γεμίσουν τους Ναούς κι ας αναπέμψουν δοξαστικούς ύμνους στο Σωτήρα του Έθνους κι όχι στις λεωφόρους των παρελάσεων επίδειξης της αυτών αθλιότητας…

Ας κυκλοφορήσουν οι Αρχιερείς πύρινες Εγκυκλίους γεμάτες Χριστιανική Αλήθεια και Πατριωτική Έξαρσηκι όχι μόνο υποκριτική Βαρθολομαίικη Αγάπη. Ας θυμηθούν  τα «Ματωμένα Ράσα», που πρωτοστάτησαν σε κάθε Απελευθερωτικό Αγώνα της Φυλής κι όχι μόνο το 1821…

 

Ellinikisalpigga 21.3.2017, ημέρα της Εαρινής Ισημερίας! Ίσης διάρκειας η μέρα με τη νύχτα. Διαλέξετε και πάρετε ό,τι επιθυμείτε. Ό,τι θεωρείτε πως Σας ταιριάζει. Το Φως ή το σκοτάδι…

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ