ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα κορίτσια του Ρεθύμνου ... παίζουν μπάλα - Μεγάλη αθλητική γιορτή με πολλές εκπλήξεις

0

Μια μεγάλη γιορτή με πρωταγωνίστριες μικρά κορίτδια θα στηθεί αύριο στο στάσδιο της Σοχώρας στο Ρέθυμνο, με παιδιά δημοτικού να παίζουν μπάλα και τους διοργανωτές να υπόσχονται μια αξέχαστη μέρα.

Εκτός από τα παιδιά όσοι άλλη βρεθούν εκεί θα έχουν την ευκαιρία να παρκκολουθήσουν το “1ο Camp για δυναμικά κορίτσια” που διοργανώνεται από τον Α.Ο.Ν. Αστέρας Ρεθύμνου. με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου και του Δήμου Ρεθύμνου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον είναι αυξημένο καθώς για πρώτη φορά τα κορίτσια από τα σχολεία του Ρεθύμνου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το ποδόσφαιρο και να αναδείξουν το ταλέντο τους σε ένα άθλημα που συνεχώς κερδίζει έδαφος στο γυναικείο πληθυσμό. Μετά από αυτήν την διαδικασία οι προπονητές των Ακαδημών του Αστέρα θα μπορούν να διακρίνουν ταλέντα αλλά και να λύσουν τις απορίες των κοριτσιών που θα ήθελαν να συνεχίσουν την πορεία τους στις Ακαδημίες και γιατί όχι στο μέλλον στη γυναικεία ομάδα του Αστέρα, που αυτή τη στιγμή παίζει στη Γ Εθνική.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές είναι μια ποδοσφαιρική εκδήλωση στην οποία έχουν την δυνατότητα να μετέχουν κορίτσια-μαθήτριες από την πρώτη ως και την έκτη τάξη του δημοτικού σχολείου. Είναι μια αθλητική δραστηριότητα, όπου τα κορίτσια των συγκεκριμένων ηλικιών, μέσα από παιχνίδια και διάφορες δοκιμασίες διασκεδαστικού χαρακτήρα θα έχουν την δυνατότητα μιας πρώτης γνωριμίας με τον όμορφο χώρο του ποδοσφαίρου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και αγώνες μεταξύ ομάδων των τεσσάρων ατόμων, όπου δεν θα υπάρχουν σκορ και βαθμολογικές κατατάξεις. Οι συμμετέχουσες θα επιβραβευτούν με αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια συμμετοχής, καθώς και με το μπλουζάκι της διοργάνωσης, χωρίς φυσικά καμία οικονομική επιβάρυνση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό τους ήχους επιλεγμένης μουσικής από dj, ενώ θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις κατά την διάρκεια της. Δεν είναι δεσμευτική η συμμετοχή κοριτσιών από το ίδιο σχολείο, αλλά από οποιοδήποτε και θα πρέπει να συνοδεύονται από γονείς η παππούδες. Η ώρα προσέλευσης έχει οριστεί για τις 9.45 και η αντίστοιχη έναρξης του για τις 10.30 το πρωϊ της Κυριακής.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ