ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Κάλεσμα συμμετοχής των αγροτοκτηνοτρόφων στην Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Ρέθυμνο

0

Κολίγοι στον 21ο αιώνα δεν θα γίνουμε - Δυναμώνουμε τον αγώνα μας

Κάλεσμα συμμετοχής των αγροτοκτηνοτρόφων στην Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Ρέθυμνο απευθύνουν οι:              Αγροτικοί Σύλλογοι Πλατάνου Αμαρίου και Μελάμπων Αγ. Βασιλείου Ρεθύμνης την Δευτέρα 1 του Μάη στο Δημαρχείο 10πμ

Εμείς οι αγρότες/κτηνοτρόφοι τιμούμε την Εργατική Πρωτομαγιά οργανώνοντας την πάλη μας ενάντια στο ξεκλήρισμα, για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.

Μαζί με τους συμμάχους μας στους αγώνες, τους εργατοϋπάλληλους και τα άλλα λαϊκά στρώματα να διαδηλώσουμε ενάντια στην πολιτική που χτυπάει το φτωχό λαό για να εξασφαλίζει μεγάλα κέρδη σε μονοπώλια, ντόπια και ξένα.

Τα νέα αντιλαϊκά μέτρα πλήττουν άγρια τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους, όπως όλο το φτωχό λαό. Το πετσόκομμα του αφορολόγητου, που κατακτήσαμε με τον σκληρό αγώνα μας στα μπλόκα, οι νέες δραστικές μειώσεις στις συντάξεις κι όλα τα άλλα που συμφωνήθηκαν στα πλαίσια της αξιολόγησης, θα αυξήσουν κι άλλο την ανέχεια και τη φτώχεια στον αγροτικό κόσμο, θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο τη ζωή μας στα χωριά.

Οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι δεν είμαστε διατεθειμένοι να ματώνουμε για τα κέρδη των μονοπωλίων στην ειρήνη και στους πολέμους τους.

Αγωνίζεται ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβερνήσεων - ΚΑΠ - ΕΕ - ΔΝΤ, που οδηγεί στη συγκέντρωση της γης και της παραγωγής σε λιγότερα χέρια, ξεκληρίζοντας εκατοντάδες μικρομεσαίους παραγωγούς.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ