ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Τροχόσπιτα για διακοπές στην Κρήτη μέσω AirBnB

0

Το τροχόσπιτο είναι ένα δημοφιλές μέσο διακοπών που δίνει τη δυνατότητα για άμεση επαφή με τη φύση, παρέχοντας ταυτόχρονα τις στοιχειώδεις ανέσεις διαμονής.

Η πλατφόρμα ενοικίασης Airbnb προσφέρει και τροχόσπιτα στην Kρήτη, τα περισσότερα από αυτά είναι τοποθετημένα σε προνομιακές ιδιοκτησίες ενώ υπάρχουν και κάποια που διατίθενται για μετακίνηση.

Δείτε τις πιο δημοφιλείς επιλογές στην Κρήτη…

Χανιά – 13 ευρώ

Το τροχόσπιτο βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή που διαθέτει ζώα, κήπο με λαχανικά (από τα οποία θα σας παρέχονται για το πρωινό σας) και χώρο για να απασχολήσει τα παιδιά. Είναι πλήρως εξοπλισμένο και διαθέτει 2 μονά κρεβάτια και έναν καναπέ που γίνεται διπλό κρεβάτι. Βρίσκεται μόλις 2χλμ. από το κέντρο της πόλης και 1,5χλμ. από την παραλία της Νέας Χώρας. Σε κοντινή απόσταση υπάρχει φούρνος, στάση λεωφορείου και σούπερ μάρκετ.

Ηράκλειο – 90 ευρώ

Αυτό το πολυτελές τροχόσπιτο είναι διαθέσιμο για περιηγήσεις σε όλη την Κρήτη. Μπορεί κάποιος να σταθμεύσει ελεύθερα σε κάποια παραλία ή σε ένα από τα 10 κάμπινγκ του νησιού. Διαθέτει 1 διπλό κρεβάτι, 2 μονά και έναν καναπέ που γίνεται κρεβάτι.

Ανισσαράς – 50 ευρώ

Το πολυτελές τροχόσπιτο βρίσκεται σε κατάφυτο ιδιωτικό χώρο 2000 τετραγωνικών μέτρων. Υπάρχει επίσης χώρος για μπάρμπεκιου αλλά και χώρο για να παίξουν τα παιδιά (υπάρχουν και παιχνίδια!). Η παραλία βρίσκεται μόλις 120 μέτρα μακριά. Το τροχόσπιτο διαθέτει 1 διπλό κρεβάτι και 1 καναπέ που γίνεται κρεβάτι.

Tornos News

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ