Αμφιλοχία: Εγγραφές στην παιδική εξοχή Μπούκας

Ο Δήμος Αμφιλοχίας και το Κέντρο Κοινότητας ενημερώνουν τους γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στην παιδική κατασκήνωση Μπούκας ότι οι εγγραφές αρχίζουν…

Δρομολόγιο λεωφορείου από το Αγρίνιο για την παιδική εξοχή στη Μπούκα Αμφιλοχίας

Ο Δήμος Αμφιλοχίας και το Κέντρο Κοινότητας ενημερώνουν τους γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στην παιδική κατασκήνωση Μπούκας ότι οι εγγραφές αρχίζουν τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019. Οι αιτήσεις θα κατατίθενται ή θα ταχυδρομούνται στη Διεύθυνση Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αμφιλοχίας Β. Καραπάνου Τ.Κ.30500 Αμφιλοχία . Επίσης μπορούν να αποστέλλονται στο Fax 26420-22061.

Τα δικαιολογητικά για την εγγραφή είναι: 1) αίτηση γονέα ή κηδεμόνα, 2) υπεύθυνη δήλωση γονέα ή κηδεμόνα, 3) βεβαίωση ιδιώτη γιατρού ή γιατρού ασφαλιστικού φορέα στην οποία υποχρεωτικά αναγράφεται η κατάσταση υγείας του παιδιού, ο εμβολιασμός του με τα υποχρεωτικά εμβόλια , ότι δεν πάσχει από μεταδοτικά νοσήματα και ότι εν γένει η κατάσταση της υγείας του επιτρέπει τη συμμετοχή του σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 26420-22060, 26420-22066. Ώρες επικοινωνίας 8:00 π.μ – 2:30 μ.μ.

e-maistros.gr

Αποτελέσματα εκλογών: Χωρίς να είναι υποψήφιος… ψηφίστηκε 53 φορές!