ΚΕΠ από Σεπτέμβρη στον Άγιο Κωνσταντίνο

«Τρέχουν» οι διαδικασίες σύμφωνα με την αρμόδια αντιδήμαρχο Όλγα Σαλακίδου - Πιστιώλη Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων…

kep

«Τρέχουν» οι διαδικασίες σύμφωνα με την αρμόδια αντιδήμαρχο Όλγα Σαλακίδου - Πιστιώλη

Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Αγρινίου και ιδιαίτερα της ευρύτερης περιοχής, η Δημοτική Αρχή προχωρά στη δημιουργία Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) στο πρώην Δημαρχείο Αγίου Κωνσταντίνου. Η Δημοτική Κοινότητα Αγίου Κωνσταντίνου, αριθμεί περισσότερους από 6.500 κατοίκους και για τον λόγο αυτό στόχος, σύμφωνα με την αρμόδια Αντιδήμαρχο Όλγα Σαλακίδου - Πιστιώλη, είναι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο να λειτουργήσει ΚΕΠ στην εν λόγω περιοχή.

Η δρομολόγηση του θέματος ξεκίνησε πριν από περίπου δύο χρόνια, με σχετικές αποφάσεις τόσο από το Συμβούλιο της περιοχής, όσο και από το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου.

salakidou
Η Αντιδήμαρχος Όλγα Σαλακίδου - Πιστιώλη

«Οι διαδικασίες «τρέχουν». Αυτή τη στιγμή βρίσκεται προς υπογραφή στον Γενικό Γραμματέα Διοικητικής Ανασυγκρότησης και μετά θα δημοσιευτεί στο ΦΕΚ. Παράλληλα ο Δήμος Αγρινίου ξεκίνησε τις διαδικασίες για την αναμόρφωση του χώρου. Οι μηχανικοί του έχουν επισκεφτεί το παλιό Δημαρχείο που θα στεγαστεί το ΚΕΠ και είναι θέμα ημερών να ξεκινήσουν οι εργασίες. Στόχος μας είναι να λειτουργήσει τον Σεπτέμβριο. Αρχικά το ΚΕΠ θα λειτουργεί μόνο πρωινές ώρες και αν υπάρχει ανάγκη και απογευματινές» τόνισε στη «Σ» η κ. Σαλακίδου - Πιστιώλη.

Συνολικά ο Δήμος Αγρινίου διαθέτει 10 ΚΕΠ, ένα στην πόλη του Αγρινίου και τα υπόλοιπα 9 σε Δημοτικές Ενότητες. Από την συγκεκριμένη «διασπορά» διαπιστώθηκε μεγάλη έλλειψη στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και για το λόγο αυτό συγχωνεύτηκαν τα δύο ΚΕΠ που λειτουργούσαν αρχικά στο Αγρίνιο με σκοπό να δημιουργηθεί στη συγκεκριμένη περιοχή.

Κώστας Χονδρός για την εφημερίδα "Συνείδηση" 

Αγρίνιο: Έσωσε αγοράκι από φόλα! (ΦΩΤΟ + ΗΧΗΤΙΚΟ)