Ναύπακτος: Δεύτερη αγορά ακινήτου στις πηγές της Βαρναράχης - Ένα πρόβλημα λιγότερο για τη ΔΕΥΑΝ

Με ανακοίνωσή της η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Αγγελική Σμπούκη τονίζει πως συνεχίζοντας το έργο της επιχείρησης και έως ότου αναλάβει η νέα δημοτική αρχή, προχώρησε…

<p>deyan</p>

Με ανακοίνωσή της η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Αγγελική Σμπούκη τονίζει πως συνεχίζοντας το έργο της επιχείρησης και έως ότου αναλάβει η νέα δημοτική αρχή, προχώρησε παρουσία του Δημάρχου Τάκη Λουκόπουλου  στην δεύτερη αγορά ακινήτου επί του οποίου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις των πηγών της Βαρναράχης.

Όπως αναφέρει, «στο συμβολαιογραφικό γραφείο του κ. Γουργουλέτη, η κ. Σμπούκη μαζί με την ιδιοκτήτρια του ακινήτου κ. Χαρίκλεια Τσιριμώκου προχώρησαν στην υπογραφή συμβολαίου σύμφωνα με το οποίο το ανωτέρω ακίνητο περιέρχεται και είναι περιουσιακό στοιχείο της ΔΕΥΑΝ». Και συνεχίζει:

«Είναι η δεύτερη αγορά ακινήτου που αφορά τις πηγές της Βαρναράχης από τις οποίες υδροδοτείται η Ναύπακτος και επίκειται η αγορά και των επόμενων ακινήτων για τα οποία έχουν υποβληθεί σχετικές αιτήσεις.

Έτσι ολοκληρώνεται η επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος που ταλαιπωρούσε την Πόλη και τους ιδιοκτήτες εξασφαλίζοντας η ΔΕΥΑΝ τις πηγές, την απρόσκοπτη λειτουργία τους και την περαιτέρω αξιοποίηση τους».

empros.gr

Τα σημερινά θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα Ειδικά Μαθήματα