Facebook Pixel Sportdog.gr | Δυνατά ματς σε Θεσσαλονίκη και Δράμα για τη Handball Premier
| 2018-11-17 12:46:00

Δυνατά ματς σε Θεσσαλονίκη και Δράμα για τη Handball Premier

Sportdog Team
Δυνατά ματς σε Θεσσαλονίκη και Δράμα για τη Handball Premier

Ποια παιχνίδια ξεχωρίζουν.

Ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο η 7η αγωνιστική της Handball Premier, η οποία άρχισε την Τρίτη με το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός- ΑΕΚ.

Από τα παιχνίδια του διημέρου ξεχωρίζουν αυτές της Κυριακής ΑΕΣΧ Πυλαίας- Διομήδης Άργους και Bianco Monte Δράμα- ΧΑΝΘ

To πρόγραμμα

Handball Premier (7η αγωνιστική)

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Δαϊς 17:00, ΑΣΕ Δούκα- Άρης Νίκαιας

(Σκλαβενίτης- Φωκίτης, Κορρές)

ΔΑΚ Έδεσσας 18:00, Αερωπός Έδεσσας- Φίλιππος Βέροιας

(Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Θοεοδάκης)

Συκεών 18:00, Φοίβος Συκεών- ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV

(Νάσκος- Χαρίτσος, Αγγελίδης)

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Σπίτι του Χάντμπολ 16:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- Διομήδης Άργους

(Πατιός- Τσιάνας, Θεοδοσάκης)

Κραχτίδη 17:00, BIANCO MONTE Δράμα- ΧΑΝΘ (ΕΡΤ3)

(Τζαφερόπουλος- Λινάρδος, Χατζηγεωργίου)

ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ- ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV

Ο Φοίβος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στις Συκιές, σε ένα ματς με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ.

Η παράδοση στις αναμετρήσει των δύο ομάδων είναι από τις πιο δυνατές στο πρωτάθλημα, με τον ΠΑΟΚ να μην έχει ηττηθεί ποτέ από τον Φοίβο Συκεών. Τα τελευταία έξι χρόνια ο Δικέφαλος του Βορρά μετρά 12 συνεχόμενες νίκες, με ευρύτερη νίκη στις 17 Οκτωβρίου του 2012 (21-39) και πιο δύσκολη στις 20 Φεβρουαρίου του 2015 (25-26).

Οι γηπεδούχοι παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 1 βαθμό και προέρχονται από ήττα κόντρα στη ΧΑΝΘ, ενώ ο ΠΑΟΚ, που είναι μόνος στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, νίκησε την περασμένη Κυριακή τον Αερωπό και επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Δούκα.

Στο στρατόπεδο του Φοίβου δεν υπάρχουν απουσίες, ενώ από τον ΠΑΟΚ μοναδικός απών είναι ο τραυματίας Διονύσης Καραγκιοζόπουλος.

Δηλώσεις

Αντώνης Τσολάκος (τεχνικός Φοίβου): «Παίζουν δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους, αλλά καθεμία θέλει να δείξει και διαφορετικά πράγματα στο ματς. Ελπίζω να γίνει ωραίος αγώνας».

Απόστολος Παλάσκας (περιφερειακός ΠΑΟΚ): «Είναι ένας αγώνας που φυσικά και θέλουμε να κερδίσουμε. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο, επειδή είναι στην τελευταία θέση. Θέλουμε να κάνουμε καλύτερη εμφάνιση από αυτή κόντρα στον Αερωπό και να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό ενόψει των ντέρμπι που ακολουθούν με Ολυμπιακό και ΑΕΚ»

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες. Οι γηπεδούχοι έχασαν από τον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι που πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν μέσα στην έδρα τους από τον Δούκα.

Ντεμπούτο στον πάγκο του Φιλίππου θα κάνει ο Ευθύμης Πιπελίδης μετά την παραίτηση των Γιούπη- Πρωτογέρη, ενώ στο προηγούμενο παιχνίδι στον πάγκο είχε καθίσει ο Τόλης Ντέλλας.

Δηλώσεις

Γιάννης Πηλαλίδης (προπονητής Αερωπού Έδεσσας): «Είναι ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου. Θέλουμε να ξεκινήσουμε μια σειρά από θετικά αποτελέσματα, με πρώτο μας στόχο τον αυριανό αγώνα. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε καλά. Τα παιδιά έχουν διάθεση και είναι έτοιμα να μπουν στο γήπεδο για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Με τη βοήθεια του κόσμου θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και τελικά να πάρουμε τη νίκη».

Ευθύμης Πιπελίδης (προπονητής Φιλίππου): «Είναι το πρώτο μου παιχνίδι στον πάγκο του Φιλίππου καθώς ανέλαβα τη Δευτέρα. Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και οι άνθρωποι του συλλόγου είναι δίπλα μου. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα και με μια ομάδα που προέρχεται από μια πολύ καλή εμφάνιση. Το βασικό για εμάς είναι να μην χάσουμε τη συνοχή και τη συγκέντρωσή μας. Στόχος μας είναι να μπλοκάρουμε τα ατού του αντιπάλου. Αν καταφέρουμε να είμαστε μέσα στο παιχνίδι για 45-50 λεπτά τότε το άγχος θα μεταφερθεί στον αντίπαλο. Ο Αερωπός είναι το φαβορί σε πολλά επίπεδα. Εμείς θα προσπαθούμε συνεχώς να γίνουμε καλύτεροι και να διορθώνουμε τα λάθη και τις αδυναμίες μας».

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ- ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

Να εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα της Handball Premier θέλει ο Δούκας, ο οποίος «τρέχει» νικηφόρο σερί τριών αγώνων και υποδέχεται τον Άρη Νίκαιας στο Δαϊς.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ειδικά μετά και την σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ, αλλά και το «διπλό» επί του Φιλίππου που επιβεβαίωσαν την αγωνιστική τους άνοδο.

Ο Άρης από την άλλη είναι ομάδα ικανή να κάνει… ζημιές, όπως έκανε στην έδρα της ΧΑΝΘ, αλλά και απέναντι στον Διομήδη Άργους.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι θα έχουν σοβαρές απουσίες (Μουλιάτος, Αμανατίδης) η κυριότερη όμως είναι του βασικού δεξιού εξτρέμ Γιώργου Μελετάκου που χτύπησε στο μικρό δάκτυλο του ποδιού του.

Δηλώσεις

Κωστής Μπούνας (προπονητής Δούκα): «Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε σταθεροποιήσει την απόδοσή μας – περιορίζοντας σημαντικά τα… νεκρά διαστήματα – και πέρα από τα θετικά αποτελέσματα έχουμε καταφέρει να βγάλουμε αρκετά στοιχεία που δουλεύουμε καιρό. Το Σάββατο έχουμε μια ακόμα δυνατή πρόκληση απέναντι στον Άρη Νίκαιας, που έχει αποδείξει μέχρι στιγμής ότι η μαχητικότητά του μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και να πάρει αποτελέσματα. Μπορεί να ανέβηκε φέτος, αλλά έχει παίκτες με εμπειρία από την κατηγορία και πολλές παρουσίες σε αυτήν παλιότερα. Το τελευταίο διάστημα η ομάδα μας είναι σε καλό δρόμο, όμως παραμένουμε προσγειωμένοι και όπως λέγαμε και στην αρχή του πρωταθλήματος, όλα τα παιχνίδια τα αντιμετωπίζουμε σαν ντέρμπι. Δεν έχουμε γίνει ακόμα η ομάδα που θα φτάνει σε εύκολες νίκες χωρίς να δουλεύουμε για αυτές όλη την εβδομάδα αλλά και μέσα στο γήπεδο για 60 λεπτά. Το Σάββατο περιμένουμε τον κόσμο που υποστηρίζει την ομάδα να έρθει και πάλι στο γήπεδο και να μας ενισχύσει. Όλοι μας στην ομάδα αισθανόμαστε ότι το Δαίς φέτος έχει μια ιδιαίτερη δυναμική στην κερκίδα και αυτό μας βοηθάει σημαντικά στις προσπάθειες μας και στην αγωνιστικότητά μας. Είναι στοίχημα για εμάς να παίξουμε ελκυστικό χάντμπολ και να φέρουμε ακόμα περισσότερο κόσμο κοντά μας».

Τάκης Μελετάκος (τεχνικός Άρη Νίκαιας): «Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο Δούκας είναι δυνατός και το απέδειξε και στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπου νίκησε. Εμείς προερχόμαστε από κακή εμφάνιση κόντρα στην Πυλαία. Όλη την εβδομάδα προσπαθήσαμε να εντοπίσουμε τα λάθη μας. Ο Δούκας είναι το φαβορί για την νίκη».

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ

Σε μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής ο ΑΕΣΧ Πυλαίας υποδέχεται τον Διομήδη Άργους την Κυριακή στη Μίκρα. Η ομάδα της Πυλαίας μετρά έως τώρα τρεις νίκες στο πρωτάθλημα (με ΧΑΝΘ, Φίλιππο και Άρη Νίκαιας) και τρεις φυσιολογικές ήττες από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Με συγκομιδή έξι βαθμών βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και κερδίζει τις εντυπώσεις με την αγωνιστική της σταθερότητα. Ωστόσο, ο αγώνας με το Διομήδη σίγουρα αποτελεί ένα κρας-τεστ για την ομάδα του Πάνου Γούσιου. Οι «Λύκοι» προέρχονται από δύο ήττες με Άρη Νίκαιας και Ολυμπιακό και θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Δηλώσεις

Βασίλης Καβουσανάκης (δεξιός εξτρέμ Πυλαίας): «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε απόλυτα έτοιμοι γι’ αυτό. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δουλέψαμε πάνω στον τρόπο παιχνιδιού του Διομήδη. Είναι σημαντικό ότι προερχόμαστε από μία νίκη σε δύσκολη έδρα. Γενικώς έχουμε πολύ καλή ψυχολογία στην ομάδα, δεν έχουμε ελλείψεις και θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που μας χαρακτηρίζουν στο φετινό πρωτάθλημα».

Γιάννης Χαντέλης (περιφερειακός Διομήδη): «Αντιμετωπίζουμε τη Πυλαία, μια ομάδα με καλό ρόστερ και πολύ ταλέντο. Για εμάς ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός, καθώς προερχόμαστε από αρνητικά αποτελέσματα. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να δείχνουμε μεγάλη συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας, διότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά! Ένα θετικό αποτέλεσμα θα μας δώσει ώθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ- ΧΑΝΘ

Η ομάδα της Δράμας υποδέχεται τη ΧΑΝΘ σε ένα ματς που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Οι γηπεδούχοι με 3 βαθμούς στον πίνακα της κατάταξης, προέρχονται από ήττα με μεγάλη διαφορά από την ΑΕΚ. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι με 4 βαθμούς, έχουν δύο συνεχόμενες νίκες, μία επί του Φοίβου Συκεών για την 6η αγωνιστική και μία επί του Αερωπού στην Έδεσσα, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δηλώσεις

Σάκης Βαλαβάνης (προπονητής Δράμας): «Το παιχνίδι με τη ΧΑΝΘ είναι ένας αγώνας με ένα ιστορικό σωματείο. Η ΧΑΝΘ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση κι έρχεται με πολύ καλή ψυχολογία από δύο συνεχόμενες νίκες. Εμείς πρέπει να αφήσουμε πίσω την κακή εμφάνιση με την ΑΕΚ. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι και τα 60 λεπτά του αγώνα προκειμένου να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι όπως όλα τα παιχνίδια μέσα στην έδρα μας. Κάθε αγώνας είναι γιορτή. Όποια από τις δύο ομάδες καταφέρει να επιβάλει τον ρυθμό της, θα καταφέρει να πάρει και τη νίκη».

Κώστας Τούτσης (τεχνικός ΧΑΝΘ): «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες και κομβικό για την κατάταξη. Εμείς έχουμε πολύ καλές εμφανίσεις και δύο νίκες στους δύο τελευταίους αγώνες. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στη δύσκολη έδρα της Δράμας. Εκτός γηπέδων παραμένει ο Μπαϊρλής ο οποίος αναμένεται να ξαναμπεί στη… μάχη τον επόμενο μήνα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags