Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποια Αγιά Σοφιά; Φτιάχνει και άλλο γήπεδο η ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-12-23 23:45:00

Ποια Αγιά Σοφιά; Φτιάχνει και άλλο γήπεδο η ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ποια Αγιά Σοφιά; Φτιάχνει και άλλο γήπεδο η ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκάλυψη που τρέλανε τους ΑΕΚτζήδες.

Το δικό του ιδιόκτητο σπίτι αποκτά ΚΑΙ το χάντμπολ της ΑΕΚ, όπως αποκάλυψε ο Σταμάτης Παπασταμάτης, στην λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με τις βραβεύσεις προσωπικοτήτων που έχουν προσφέρει στην ομάδα και ιδιαίτερα προς τους παίκτες της σεζόν 2012 – 2013 που είχαν σηκώσει το νταμπλ. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας χάντμπολ της Ένωσης, έκανε γνωστή μια σπουδαία εξέλιξη, αφού τόνισε πως μέσα στα επόμενα χρόνια το χάντμπολ θα έχει ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα στην Ελλάδα και μάλιστα θα μπορεί να φιλοξενήσει και τις ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών. Ο κ. Παπασταμάτης, όπως τόνισε, ήδη «έχουμε βρει έναν μεγάλο χώρο για να φτιαχτεί γήπεδο χάντμπολ που θα στεγαστούν και οι ομάδες βόλεϊ της Ερασιτεχνικής»!

Να σημειώσουμε πως η αναζήτηση γινόταν στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Στην περιοχή της ΑΕΚ δηλαδή, εκεί που ήδη σηκώνεται ο ΝΑΟΣ της ποδοσφαιρικής ομάδας η Αγιά Σοφιά, κι εκεί που θα εγκατασταθεί και το σπίτι της ερασιτεχνικής, στο κτίριο που έκανε δωρεά ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ουσιαστικά έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση ώστε η ΑΕΚ να έχει υποδομές σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα αθλήματα, ενώ βεβαίως και το μπάσκετ μοιάζει να βρίσκει την λύση που του αξίζει με το γήπεδο στα Άνω Λιόσια.

Να σημειώσουμε πως πριν τις αποκαλύψεις Παπασταμάτη, πρώτος τον λόγο πήρε στην εκδήλωση ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος έκανε μια αναδρομή στην ιστορία του χάντμπολ και την πορεία του τα τελευταία χρόνια. Εν συνεχεία, ο κ. Παπασταμάτης μίλησε για το μεγάλο όραμα του και αφού ευχαρίστησε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, έκανε μια αναδρομή από την ημέρα που ανέλαβε το χάντμπολ: «Δεν ήξερα πολλά για το χάντμπολ. Εγώ νεαρός έπαιζα βόλεϊ και είχα δοκιμαστεί στην ΑΕΚ. Το μόνο που ήξερα από το χάντμπολ ήταν ότι ήταν τμήμα της ΑΕΚ. Και γνώριζα μόνο ότι πρωταγωνιστούσε και είχε μορφές όπως τον Μπακαούκα τον Τσαούση τον Αλβανό τον Παπαδόπουλο και τον κόουτς Αρβανίτη. Η ΑΕΚ απέκτησε σοβαρότητα, δύναμη σε όλους τους τομείς, αλλά και τον σεβασμό των αντιπάλων τους. Οι αντίπαλοι θα μας σέβονται αλλά και θα μας φοβούνται και σας δίνω τον λόγο μου γι αυτό. Η ΑΕΚ είναι σήμερα ένας υγιής οργανισμός ένα σωστό σωματείο. Λίγη υπομονή χρειάζεται και θα δείτε ότι το μέλλον της ομάδας θα είναι απίστευτο. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας, έρχονται».

ΠΗΓΗ: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags