Facebook Pixel "Bλέπουν" Μίτσοφ στον Ολυμπιακό
| 2019-05-24 14:53:00

Ποια Αδριατική και ποιο ΑΣΕΑΔ; Πάνε για μεταγραφή οι Αγγελόπουλοι - Παλιά "καψούρα", είναι 34 ετών!

του Pick n' Scroll
Ποια Αδριατική και ποιο ΑΣΕΑΔ; Πάνε για μεταγραφή οι Αγγελόπουλοι - Παλιά "καψούρα", είναι 34 ετών!

Μένει ελεύθερος από top ομάδα. Παίζει σαν 28άρης. Αποκάλυψη!

Ο Ολυμπιακός περιμένει τα νέα από Αδριατική Λίγκα και ΑΣΕΑΔ, δουλεύοντας, όμως, παράλληλα για την επόμενη σεζόν. Είναι σίγουρο ότι θα αλλάξουν πολλά στο ρόστερ των Πειραιωτών, που θα ψάξουν για μία νέα αρχή.

Νέα αρχή και για τα καλά ξήλωμα θα έχει και η Αρμάνι, αν χάσει σήμερα από την Αβελίνο και αποκλειστεί από το ιταλικό πρωτάθλημα. Θα είναι καταστροφή για τους Ιταλούς κάτι τέτοιο, καθώς μάλιστα απέτυχαν και στην Ευρωλίγκα.

Σε μία γωνία της Βαρκελώνης ο Τσάβι Πασκουάλ περιμένει καρτερικά για να πάρει τη θέση του Σιμόνε Πιανιτζιάνι. Ανεξαρτήτως του τι θα γίνει στο πρωτάθλημα, ο Βλαντιμίρ Μίτσοφ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Και ο Ολυμπιακός ρίχνει κλεφτές ματιές στον Σέρβο σμολ φόργουορντ. 



Οι δύο πλευρές ήταν να συνεργαστούν το καλοκαίρι του 2015, αφότου οι Πειραιώτες είχαν χάσει στον τελικό της Μαδρίτης με τη Ρεάλ. Τελικώς είχε χαλάσει η δουλειά με τον παίκτη να μένει στη Γαλατά.

Δεν αποκλείεται να σμίξουν τώρα οι δρόμοι τους. Ο Σέρβος είναι 34 ετών, αλλά παίζει σαν 28άρης, κάτι που μαρτυρούν και οι αριθμοί του στην Ευρωλίγκα. Εκεί που είχε 13.9 πόντους και 3.2 ριμπάουντ. 

Ο κύκλος του στην Αρμάνι φαίνεται να έχει κλείσει και μένει να φανεί αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα (είχε παίξει παλιότερα στον Πανιώνιο) ή θα αναζητήσει την τύχη του σε πιο πλούσιες χώρες, όπως αυτές της Τουρκίας και της Ρωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "ΣΟΚ" στον Ολυμπιακό - Αυτόν χάνει αν πέσει Α2 - Τον "αρπάζει" ο Σάρας - Τρελό "χουνέρι"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags