Facebook Pixel Απίστευτο ξέσπασμα Φραγκίσκου Σούρπη για Παναθηναϊκό και Ουζουνίδη - Sportdog.gr
| 2017-12-05 09:42:00

Απίστευτο ξέσπασμα για ΠΑΟ, «γλείφτες», Ουζουνίδη - «Αν δεν είναι ξεφτίλες οι παίκτες...»

του Γιώργου Κτενά
Απίστευτο ξέσπασμα για ΠΑΟ, «γλείφτες», Ουζουνίδη - «Αν δεν είναι ξεφτίλες οι παίκτες...»

«Μαθαίνω το αποτέλεσμα το πρωί για να κοιμάμαι τα βράδια»! 

«Αν δεν είναι ξεφτίλες οι παίκτες» του Παναθηναϊκού ο σύλλογος δεν θα έχει αγωνιστικό πρόβλημα, όσον αφορά το να χρειαστεί να «σώσει» την κατηγορία, σύμφωνα με όσα σχολίασε ο Φραγκίσκος Σούρπης στο sportdog.gr.

Ο παλαίμαχος άσος ήταν ιδιαίτερα καυστικός στις δηλώσεις του για τη διοίκηση και τους χειρισμούς της, τους «γλείφτες» όπως τους χαρακτήρισε που βρέθηκαν κοντά στον Αλαφούζο, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του Αντρές Τσάβες.

«Δεν πηγαίνω στο γήπεδο πια, γιατί οι άνθρωποι που διοικούν τον Παναθηναϊκό είναι πολύ καλοί κύριοι, αλλά δεν ξέρουν το αντικείμενο. Όταν βλέπω τα πολύ στραβά στο γήπεδο, εκνευρίζομαι και γίνομαι ρεζίλι. Και στην προσπάθεια να προφυλάξω τον εαυτό μου, δεν πηγαίνω τακτικά στο γήπεδο. Μάλιστα, προσπαθώ να μη μαθαίνω τα αποτελέσματα την ημέρα του αγώνα αλλά την επόμενη το πρωί, για να μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια», ήταν το αρχικό σχόλιο του Φραγκίσκου Σούρπη στο sportdog.gr, με αφορμή τον αγώνα του Παναθηναϊκού εναντίον του Πανιωνίου, στη Λεωφόρο.

Θεωρείτε ότι υπάρχει φόβος μεγάλων προβλημάτων, αγωνιστικά, για την ομάδα; Είστε αισόδοξος για τις μέρες που έρχονται;

«Φυσικά υπάρχει φόβος για την κατηγοριά, αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Δεν είναι κάτι εξωπραγματικό, πάντως. Γιατί αν συνεχίσει έτσι η ομάδα, δεν βλέπω πρόοδο. Ελπίζω όμως για τις χαρές που μπορεί να μας δώσει. Έχω την αίσθηση ότι αυτή η ομάδα δεν μπορεί να υποβιβαστεί, αρκεί να μην είναι ξεφτίλες οι παίκτες. Μπορεί να μην άξιοι και ικανοί για να πάρουν το πρωτάθλημα ή για να φτάσουν στη δεύτερη θέση, αλλά πιστεύω ότι μπορούν να σώσουν την κατηγορία. Όταν γίνονται 20 μεταγραφές και οι 15 είναι ξένοι, χωρίς να είναι κάποιας μεγάλης κλάσης παίκτες μάλιστα αυτοί οι ξένοι, υπάρχει πρόβλημα».

«Δεν είναι κάποιας κλάσης ο προπονητής»

Αναφέρεστε στο θέμα του Τσάβες;

«Δεν έχει σημασία το όνομα, αλλά το τι κάνουν αυτοί οι παίκτες. Όπως και ο προπονητής, δεν είναι κάποια κλάσης για να διαχειριστεί τον Παναθηναϊκό. Στην ομάδα έρχονται όσοι ψάχνουν για να βρούνε δουλειά. Αλλά τα μεγάλα σωματεία θέλουν σωστή διακυβέρνηση, δεν μπορεί ένας άνθρωπος επειδή έχει δύο πεντάρες να διευθύνει τον Παναθηναϊκό χωρίς να γνωρίζει το αντικείμενο».

Θέλετε να εξειδικεύσετε περισσότερο αυτό που λέτε;

«Δεν προσφέρει κανείς καλές υπηρεσίες όταν λέει σε όλα ναι. Όταν κάνει λάθος ο πρόεδρος, να του το πεις. Καλό είναι να το πεις. Αλλά αυτοί οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν το αντικείμενο, έρχονται και σε χτυπάνε στην πλάτη για να σε αποθεώσουν. Οι λεγόμενοι γλείφτες. Δεν συγκράτησαν από το μην γίνουν λάθη. Ενώ υπήρχε ένας άνθρωπος που έβαζε τα λεφτά του, δεν κορόιδευε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags