Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξεκάθαρος ο Βασιλάκης για τα τρία πέναλτι που ζητάει ο Ολυμπιακός (BINTEO)
| 2018-04-23 00:41:00

Ξεκάθαρος ο Βασιλάκης για τα τρία πέναλτι που ζητάει ο Ολυμπιακός (BINTEO)

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Βασιλάκης για τα τρία πέναλτι που ζητάει ο Ολυμπιακός (BINTEO)

Οι αμφισβητούμενες φάσεις από όλα τα ματς της αγωνιστικής.
 

Ο Ολυμπιακός όντας σε κακή ημέρα, ηττήθηκε 1-0 στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα, με τον Αλμπάνη να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης μόλις 30 δευτερόλεπτα μετά την σέντρα, ωστόσο οι Πειραιώτες έχουν σοβαρά παράπονα από την διαιτησία του Κατσικογιάννη.

Οι Ερυθρόλευκοι, που ζητάνε τρία πέναλτι, εξέφρασαν τα παράπονά τους με επίσημη θέση της ΠΑΕ, ενώ σχετική δήλωση έκαναν τόσο ο Κώστας Καραπαπάς όσο και ο Χρήστος Κόντης.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός ζητάει τρία πέναλτι στο ματς με τον Απόλλωνα. Το πρώτο στο 9ο λεπτό, όταν ο Χουάντερσον έπεσε στα πόδια του Κούτρη, ενώ τα άλλα δύο είναι στις καθυστερήσεις, το πρώτο σε μαρκάρισμα του Στάθη στον Ανδρούτσο και το δεύτερο σε καθαρό χέρι του Κοντοέ.

Ο Περικλής Βασιλάκης αναλύοντας τις φάσεις στην «Αθλητική Κυριακλη» εξέφρασε ότι άποψη δεν υπάρχει πέναλτι στην φάση του Κούτρη, για το μαρκάρισμα στον Ανδρούτσο σημείωσε πως ο ίδιος θα έδειχνε την άσπρη βούλα, αν και ήταν δύσκολη περίπτωση, ενώ για το χέρι του Κοντοέ, τόνισε πως κακώς δεν υπέδειξε την παράβαση ο ρέφερι.

Δείτε το βίντεο με τις αμφισβητούμενες φάσεις από όλα τα ματς της αγωνιστικής. Του Απόλλων - Ολυμπιακός είναι από 2.50'' μέχρι 4.55'':


 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το γκολ του Αλμπάνη στα 30 δευτερόλεπτα και καρέ – καρέ τα πέναλτι που ζητάει ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags